Elazığ için tek yürek!

Geçtiğimiz cuma günü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası sanat dünyasının sevilen isimleri el ele verdi.

MAGAZİN 27.01.2020, 09:33
Elazığ için tek yürek!

Mor ve Ötesi


Geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Mor ve Ötesi konser alanında depremzedeler için yardım topladı. "Melekler Ölmez" şarkısını depremzedeler için seslendiren grubun solisti Harun Tekin, konser alanında topladıkları yardım için, “Yüce gönüllü insanlarsınız. Çok güzel bir şey başardık” ifadelerini kullandı.

Erkan Koçak Köstendil


Çukur dizisinde "Vartolu Saadettin" karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil, İzmir'de "12 Numaralı Adam" adlı oyununu sergiledi. Gösteriden elde edilen geliri ise Elazığ'da bulunan depremzedelere bağışladı.

Zülfü Livaneli

Usta sanatçı "Livaneli ile Sevdalım Hayat" konserleri kapsamında Volkswagen Arena'da sahneye çıktı. Konser öncesi izleyicilere yardım çağrısında bulunan Zülfü Livaneli, çağrısını dinleyerek depremzedeler için eşya bağışında bulunan dinleyenlere teşekkür etti. Konser sonucu elde ettiği gelirin bir kısmını da depremzedeler için bağışladığını belirten Livaneli, "Hepimizin yüreği kanıyor, ancak burada böyle bir şeye vesile olmak çok güzel” şeklinde konuştu.

maNga


Geçtiğimiz akşam Ankara'da sahne alan maNga da konser gelirini Elazığ ve Malatya'daki depremde ailesini kaybeden çocuklara bağışladı.

Nusret Gökçe


Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, restoranlarının Türkiye şubelerinden elde edilecek gelirin tamamını depremzedelere bağışlayacağını duyurdu.

Esra Erol


Ünlü sunucu Türk Kızılayı ile birlikte yürüttüğü "Kolide Ne Var" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamı altında bir tır dolusu malzemeyi Elazığ ve Malatya'da depremden etkilenen vatandaşlara gönderdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Della Miles


ABD'li soul rock sanatçısı Della Miles, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Elazığ'a destek olmak için konser vereceğini duyurdu. Şu sıralar ABD ve Avrupa turnesinde olduğunu belirten Miles, “Mart ayından itibaren çok çok özlediğim Türkiye’ye döneceğim. O tarihten itibaren depremzedeler yararına düzenlenecek bir etkinlikte seve seve sahne almaya hazırım. Türk halkı beni bağrına bastı, kız kardeşleri, ablaları ve evlatları olarak gördüler. Ben de yaşanan depremden sonra onlar için elimden geleni yapmayı kendime bir borç bildim. Onun için yaraları sarmak adına sanatımla ve yüreğimle Türk halkının yanında olacağım ”dedi.

Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Elazığ'a yardım kampanyası kapsamında, Sibel Can, Murat Boz, Seda Sayan ve Hadise gibi isimler 100 bin TL, Mustafa Ceceli 50 bin TL, Bülent Serttaş ve Reynmen 25 bin TL, Ben Fero ise 20 bin TL bağışta bulundu.

Yorumlar (0)