Ekranların ‘Vasfiye Teyze’si Gonca Vuslateri, virüsten sonra kaynar su döktü!

Bir dönem  canlandırdığı ‘Vasfiye Teyze’ karakteriyle akıllarda yer edinen Gonca Vuslateri, birkaç gün önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Yeni bir paylaşım yapan Vuslateri, karantinasının üçüncü gününde evinde bir kaza geçirdiğini ve belinden aşağı kaynar su döktüğünü açıkladı. Acilen hastaneye kaldırılan Vuslateri, paylaşımında tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

MAGAZİN 19.04.2021, 15:09 20.04.2021, 10:44
Ekranların ‘Vasfiye Teyze’si Gonca Vuslateri, virüsten sonra kaynar su döktü!

Ekranların, tiyatronun ve beyazperdenin sevilen oyuncularından Gonca Vuslateri, birkaç gün önce koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Test sonucunun pozitif çıktığını duyuran Vuslateri, evinde kendini karantinaya almıştı.
 


Tüm takipçilerinden geçmiş olsun mesajları alan Vuslateri’nin başına, karantinadayken kötü bir şey geldi.



Üstüne sıcak su döktü

Karantinada üçüncü gününü geçiren Vuslateri, burnundan sorun yaşadığı için onları açmak adına bir tencereye kekik yağı döküp kaynattığını belirtti. Ancak tenceredeki kaynar suyu almaya çalışırken bir anda üstüne döktüğünü belirten Vuslateri, çığlık çığlığa kaldığını söyledi. Bunun üzerine hastaneye kaldırıldığını anlatan güzel oyuncu, olaya anına müdahale ederek ambulans gönderen sağlık çalışanlarına çok teşekkür etti. 


Sağlık çalışanlarını uykusunda bile alkışladığını söylediğini belirtti

Yakın zamanda Kök hücre tedavisine başlayacağını söyleyen Vuslateri, 10 günlük karantina sürecinden sonra ameliyat olacağını söyledi. Sağlık durumunun biraz daha iyi olduğunu belirten Vuslateri, yavaş yavaş iyileşeceğini belirtti. Herkesin kendisine dikkat etmesi konusunuda uyarıda bulunan Vuslateri, sağlık çalışanlarını uykusunda bile alkışladığını söyledi. Gonca Vuslateri son olarak, Ata Demirer ve Demet Akbağ ile rol aldığı Hedefim Sensin filminde rol almıştı. 

Yorumlar (1)
Okan 3 yıl önce
Çok gecmis olsun