Ekranlara geri dönüyor

Eski eşi Mehmet Fatih Bucak’tan boşandıktan sonra, başörtüsünü çıkararak çok konuşulan ünlü Rallici Burcu Çetinkaya sunuculuk yapacak.

MAGAZİN 04.01.2020, 10:40 04.01.2020, 11:46
Ekranlara geri dönüyor

6 yıl önce tesettüre girme kararı alan ünlü rallici Burcu Çetinkaya, başörtüsünü çıkarma kararı verdiğini açıklayarak çok konuşulmuştu. Çetinkaya “Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim" diyerek verdiği kararı açıklamıştı.

Ekotürk’te hafta içi her gün yayınlanması planlanan "Küresel Bakış" programını 6 Ocak Pazartesi’den itibaren sunacak olan Çetinkaya, hafta içi 16.00-17.00 saatleri arasında programa katılan konuklarla dünyada olup biten olayların ekonomi ve finans piyasalarına etkisini değerlendirecek.

Burcu Çetinkaya kimdir?

İstanbul’da doğan Burcu Çetinkaya, Robert Koleji’ne dereceyle girip bitirdikten sonra, Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Doğuş Holding Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme departmanında çalışmaya başladı.Kısa süre sonra sporculuk kariyerine başlayarak, milli sporcu oldu. 6 kez Türkiye Kadınlar Ralli Şampiyonu oldu. 6 yıl boyunca Kanal 24’te “Otomobil Sevdası” programını sundu. Bloomberg HT’de 2 yıl boyunca canlı yayında “Sporun Ekonomisi” programının sunuculuğunu üstlendi. 2013 yılında ise TRT Spor’da 3 dilde röportajlarla destekleyerek “Ralli Günlüğü” programını hazırladı ve sundu. Cine 5 ‘te “Burcu ile Çetin Yollar” adlı bir gezi ve belgesel programının sunuculuğunu üstlendi.

Yorumlar (0)