"Ekmeğimle oynadı" demişti... Tartışma büyüyor

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir internet programında söylediği sözlerle çok konuşulmuştu

MAGAZİN 20.01.2020, 17:40
"Ekmeğimle oynadı" demişti... Tartışma büyüyor

YouTube'daki Acı Gerçekler adlı programa konuk olan Demet Akalın, 23 yıl önce İzmirli bir şarkıcının önünü kestiğini söyleyerek gündeme oturmuştu.

Demet Akalın, “Mankenlik yaparken müzik şirketi bana albüm teklif etmişti. İmza atmaya gittim, beklerken dönemin ünlü bir popçusu geldi. Beni görünce ‘Burada ne işin var?' diye sordu.” Ben de ‘Albüm için geldim' dedim. Suratı bir anda allak bullak oldu. Çıkıp gitti. 10 dakika sonra bir görevli odaya gelip ‘anlaşmanız iptal oldu' dedi. Gün geldi, devran döndü. Bu kişiyle yıllar sonra uçakta karşılaştım. Havalı bir ‘merhaba' dedim. Ne oldu, o şimdi piyasada bile yok” demişti. 

Pınar Aylin'in açıklama yapmak için 2. Sayfa programına bağlanmasıyla, Demet Akalın'ın bahsettiği İzmirli şarkıcının Aylin olduğu anlaşılmıştı. Programa bağlanan Aylin,  “Ben Demet’i o şirkette gördüğümü hatırlamıyorum. 90’lı yıllarda herkes birbirine yardım ederdi. Ben, İzel, Deniz Seki ve Nalan birbirimize vokallik bile yapardık. O dönemde kimsenin isimsiz bir mankenle uğraşacak hali yoktu. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Uçakta Demet Akalın ile karşılaştığımızda kızıma çıkarıp yüzüğünü vermişti şimdi ne oldu? Demet Akalın’a sevgilerimi yolluyorum. Demet’e kitabımı göndereceğim okusun ona iyi gelsin” dedi.

İzzet Yıldızhan da dahil oldu!
Pınar Aylin'in ardından canlı yayına bağlanan türkücü İzzet Yıldızhan ise, “Yıllar önce Bülent Ersoy ile program yapıyorduk. Kendisi aranıp davet edildi. ‘O varsa ben gelmem’ konusunu kendisi bana yaşattı. Kendisiyle eskiye dayalı geçimsizlik konumuz vardı onu ifşa etmem… Demet Akalın kendini hiç masum göstermesin. Kendisi de haindir. Sanatçı arkadaşları için açıklamalar yaparken; Pınar Aylin’i suçlarken kendisini masum mu gösteriyor yani?” şeklinde konuşarak, bu tartışmanın git gide büyüyeceğinin sinyallerini verdi.


 

Yorumlar (0)