Ego dizisi oyuncuları tartıştı: Dizi setinde gergin dakikalar!

Ekranlara yeni bir giriş yapan Ego dizisinde başrolleri paylaşan Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz arasında "Geç kaldın" tartışması meydana geldi. Duymaz'ın yaşanan olayın ardından Pamuk'u sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktığı öne sürüldü.

MAGAZİN 10.01.2023, 10:55 11.01.2023, 12:35
Ego dizisi oyuncuları tartıştı: Dizi setinde gergin dakikalar!

Çarpışma dizisiyle akıllara kazınan partnerlerden olan Alperen Duymaz Ego ve Melisa Aslı Pamuk yeni yapımları sayesinde tekrar partner oldu. Konusuyla seyirciyi kendisine çeken dizinin çekimleri sırasında iki oyuncu arasında “geç kaldın” tartışması yaşandı.

Takipten çıktı

Pazar günü yapılan çekimlere geç kalan Melisa Aslı Pamuk’a tepki Alperen Duymaz’dan geldi. Söz konusu tartışmanın ardından Duymaz, Pamuk’u sosyal medyada üzerinden takipten çıkardı.

Edinilen bilgilere göre, sette çekimin tamamlanmasının ardından Pamuk, "Çok mu geciktim?" şeklinde set ekibine soru yöneltti. Ekip ise "En fazla birkaç dakika" cevap verince güzel oyunca, Duymaz'ın yanına gitti ve davranışının sebebini sordu. İki oyuncu orada kısa süreli bir tartışma yaşadı. Bu olayın ardından Duymaz'ın takipçi listesinden silmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Fakat bugün yapımcı Efe İrvül'ün Duymaz ve Pamuk’u barıştırdığı ifade edildi.

Yorumlar (0)