"Eğer siz bile beni konuşuyorsanız doğru yoldayım"

Şeyma Subaşı, Türk Hava Yolları'na (THY) yaptığı çağrı nedeniyle kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya yanıt verdi. Subaşı, "Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım. Kendimle gurur duyuyorum." dedi.

MAGAZİN 06.01.2020, 09:21 06.01.2020, 09:23
"Eğer siz bile beni konuşuyorsanız doğru yoldayım"

Şeyma Subaşı, özel hayatı ve paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

İstanbul-İbiza uçuşu koyması için Türk Hava Yolları'na (THY) çağrıda bulunan Subaşı'ya Fatih Altaylı'dan tepki gelmişti.

Altaylı, yazısında "Köy yanar, k… taranır durumu. Alışmıştı özel uçaklara. Şimdi aktarma… Zor hayat." ifadelerine yer vermişti.

"Ülkeyi kurtarmayı bekliyorsunuz"

Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Altay'lının eleştirilerini yanıtlayarak, "Çok değerli ve başarılı Fatih Altaylı, bugün köşe yazısında beni yazmış. 'Köy yanar, k... taranır' demiş benim için. Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım." dedi.

Kendisiyle gurur duyduğunu kaydeden Subaşı, "Sanırım sizler için o kadar değerliyim ve beni öyle konumlara koydunuz ki, politikadan konuşmamı, ülkeyi kurtarmayı bekliyorsunuz. Arkadaşlar ben Şeyma'yım. Zaten saç, makyaj, güzellik, spor, kıyafet paylaşıyorum o kadar. Ben size bir şey vermedim ki. Çok bir şey beklemeyin benden, bende sadece bunlar var. Çok şeyler yok bende, ancak bu kadar var. Bende boş şeyler var. Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece." ifadelerini kullandı. 

Ne olmuştu?

Subaşı, bu kez 9 saat süren yolculuğun ardından Türk Hava Yolları'na (THY) Instagram hesabından çağrıda bulunmuştu. 

9 saat aktarmalı uçtuğunu kaydeden Subaşı, "Bu çileden bizi kurtarın lütfen. İstanbul-İbiza uçuşu artık koysanız. Eminiz bu yaz birçok insan bunu bekliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Altaylı'dan söz konusu paylaşıma sert tepki gelmişti.

Altaylı, yazısında şu ifadelere yer vermişti:

"Şeyma Subaşı, THY’den talepte bulunmuş.
'İbiza’ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lütfen buraya direk uçuş koyun.'
THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum.
Ancak tam bir “Köy yanar, k… taranır” durumu.
Memleket nelerle boğuşuyor, bu kızcağız ne istiyor!
E o da haklı tabii…
Alışmıştı özel uçaklara.
Şimdi aktarma…
Zor hayat."
 

Yorumlar (0)