Edis, Zeynep Bastık ile dansı hakkında açıklamada bulundu 

Ünlü şarkıcılar Edis ve Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya platformunda dans ettikleri videolarını yayınlamışlardı. Gündeme oturan ve uzun süre konuşulan görüntüler üzerine Edis, beklenen açıklamayı yaptı: “Zeynep ve ben aileyiz. Zeynep kardeşim, eşi de menajerim.” 

MAGAZİN 01.11.2021, 11:01 01.11.2021, 16:19
Edis, Zeynep Bastık ile dansı hakkında açıklamada bulundu 

Geçtiğimiz günlerde bir video paylaşım platformundaki hesabı üzerinden Zeynep Bastık ile dans videosunu yayınlayan Edis, magazin dünyasında uzun süre konuşulmuştu. Yalnız onun değil Zeynep Bastık ve eşi Tolga Akış’ın da gündeme oturduğu video sonrasında pek çok şey yazılıp çizildi. Edis ile konuyla ilgili olarak bir televizyon kanalının magazin programına konuştu. 



“Zeynep ve ben aileyiz” 

Yakışıklı şarkıcı Edis, “Her şeyden önce biz aileyiz. Zeynep kardeşim, eşi de menajerim. O dans da baş başa iken yapılmadı. Orası bir sahneydi ve bizi izleyen 300 kişi vardı. Biz, Zeynep’in şarkısını canlandırdığımız bir performans sergiledik. Bu konu hakkında öylece söylenenlere başta gülüp geçmiştim ama sonra üzüldüm. Biz, videonun küçük bir kesitiyle yargılandık ve sonrasında durum çok üzücü bir hal aldı.” 



“Sahne, gerçek hayattan başka bir şey” 

Ediz, konuşmalarına şu cümlelerle son verdi: “Açıklanacak bir şey yok. Sahnedeki gösteriler, gerçek hayattan başka bir şeydir.” 

Yorumlar (0)