EDHO devam edecek mi? Oktay Kaynarca açıkladı!

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ adlı dizide, Hızır Çakırbeyli rolünde oynayan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yeni bir kanalda dizinin devam etmesinin mümkün olmadığını açıkladı.

MAGAZİN 08.11.2021, 17:31
EDHO devam edecek mi? Oktay Kaynarca açıkladı!

Türkiye'nin en sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), hayranlarının 200. bölümünü beklediği gün aniden verilen bir kararla yayından kaldırılmıştı.

Oktay Kaynarca’dan açıklama geldi

Yapım şirketi ile kanal arasında çıkan anlaşmazlık sebebiyle son bölümü yayınlanmadan sona eren dizi, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Dizideki Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, dizinin yayından kaldırılmasıyla reklam yüzü olduğu marka ile çekimlere başladı.

Dizinin başrol oyuncularından biri olan Oktay Kaynarca, EDHO dizisi ile ilgili gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

"Başka bir kanalda imkansız”

Başka bir kanalla dizinin yola devam etmesinin mümkün olmadığını açıklayan Oktay Kaynarca "Başka kanalla artık mümkün değil, bitti." sözlerini kullandı.

Farklı bir diziye başlayıp başlamayacağı yönündeki soruya da yanıt veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Hayat bu, belli olmaz." açıklamasını yaptı.

“Her bitiş bir başlangıçtır”

Dizinin yayından kaldırılmasından sonra sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşım yapan Kaynarca, set arkadaşlarına teşekkürlerini iletmiş ve başarı dilemişti. Kaynarca, yaptığı paylaşımda şu sözleri kullanmıştı:

"7 sene beraber yol yürüdüğüm, birçok sevinci, acıyı, mutluluğu, başarıyı ve rekoru beraber yaşadığım 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizi ekibinin en küçüğünden en büyüğüne, emeği geçen tüm arkadaşlarıma... Son süreçte yaşanan tüm olumsuzluklara karşı etik tavrınız, duruş biçiminiz, iş disiplininiz ve yaşadığınız onca şeye rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Yüreklerinize, ellerinize sağlık. Bazen söz biter, yolculuk biter fakat her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın."

Yorumlar (0)