Ece Seçkin'in fobisi hortladı: Psikoterapiye başladım!

Yazın gelmesiyle peş peşe konserler veren Ece Seçkin, Türkiye'yi karış karış geziyor. Önceki günlerde Etiler'de görüntülenen ünlü şarkıcı, psikoterapiye başlama sebebini magazin muhabirlerine anlattı.

MAGAZİN 22.06.2022, 10:34 23.06.2022, 10:16 Hakan Öksüz
Ece Seçkin'in fobisi hortladı: Psikoterapiye başladım!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, son aylarda konser maratonuna çıktı. Havaların ısınmasıyla Türkiye'nin birçok kentinde konser planlayan Ece Seçkin, peş peşe yaptığı uçak yolculukları nedeniyle eski bir korkusunun yeniden su yüzüne çıktığını söyledi.

Etiler'de magazin objektiflerine takılan ünlü şarkıcı, muhabirlerle sohbet etti. Yoğun bir konser maratonuna çıktığını söyleyen Ece Seçkin, genellikle karayolunu tercih ettiğini söyledi.

"Uçak fobim yeniden ortaya çıktı"

Son zamanlarda uçak korkusunun yeniden ortaya çıktığını kaydeden ünlü şarkıcı, "Peş peşe konserler verdiğim için uçakla seyahat etmem gerekti. Bu kadar sık uçak seyahatinin sonu belliydi. Uçak fobim yeniden ortaya çıktı. Bununla başa çıkmak için psikoterapiye başlamak zorunda kaldım." dedi.

Pilot Çağrı Terlemez ile evlenmişti

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, pilot Çağrı Terlemez ile 2015 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. 2018'de nişanlanan ikili, geçen yılın eylül ayında dünyaevine girmişti. Ece Seçkin, yoğun iş programı nedeniyle yıllarca evlenmeye fırsat bulamadıklarını söylemişti.

Ozan Doğulu ile tanıştı, kariyeri başladı!

1991'de İstanbul'da doğan Ece Seçkin, uzun yıllar bale eğitimi aldı. Lise yıllarında bir müzik grubu kuran Ece Seçkin, 2010'da Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girdi. 2011'de Ozan Doğulu ile tanışarak müzik kariyerine adım atan Ece Seçkin, 2012 yılında "Bu Ne Yaa" isimli ilk albümünü çıkardı.

Daha sonra "Aman Aman" ve "Zamanım Yok" adlı albümleri piyasaya süren ünlü şarkıcı, "Acayip İyi", "Dibine Dibine" ve "Yastık" gibi single çalışmaları ile beğeni kazandı. Ece Seçkin son olarak bu yıl "Sen Hala Ordasın" isimli şarkısını piyasaya sürdü.

Yorumlar (0)