Ece Seçkin'den boyuyla alay eden öğretmene yanıt!

Küçük öğrencisinin kendisine söylediği söz üzerinden Twitter'da Ece Seçkin'in boyuyla alay eden bir öğretmen, beklemediği bir yanıt aldı. Ece Seçkin'in öğretmene verdiği cevap, sosyal medyanın gündemine oturdu.

MAGAZİN 23.09.2022, 23:32 26.09.2022, 10:19 Hakan Öksüz
Ece Seçkin'den boyuyla alay eden öğretmene yanıt!

Ünlü popçu Ece Seçkin'in Twitter'da bir öğretmene verdiği cevap, magazinin gündemine düştü. Bir öğretmen, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Rojin adlı öğrencimiz bugün beni görünce, 'Hocam saçlarınız çıkmış.' dedi. Bak sen şu Ece Seçkin kadar boyu olana. O boyla kafamı nasıl görebildin?" ifadelerini kullandı.

Öğretmenin paylaşımının ekran görüntüsünü alan şarkıcı Ece Seçkin'in verdiği yanıt, sosyal medyanın gündemine oturdu. Rojin'in boyunun elbet uzayacağını belirten ünlü popçu, "Yaşı yetmediği için giremediği platformda öğrencinizi bu şekilde aşağıladığınız paylaşım, Twitter'da sonsuza dek kalacaktır." paylaşımında bulundu.

Ece Seçkin'in boyu ne kadar?

Paylaşımın ardından Ece Seçkin'in boyu merak edildi. Boyu 1 metre 55 santimetre olan Ece Seçkin, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2012 yılında piyasaya sürdüğü "Bu Ne Yaa" adlı albümle müzik dünyasını sallayan ünlü şarkıcı, daha sonra "Aman Aman" ve "Zamanım Yok" isimli albümleri çıkardı.

Yorumlar (0)