Ece Ronay'dan Mehmet Ali Erbil iddiası: TikTok'tan bu kadar kazanıyor!

Mehmet Ali Erbil ile aralarındaki taciz davası devam ederken bir magazin programına konuk olan TikTok fenomeni Ece Ronay, ilginç açıklamalarda bulundu. Mehmet Ali Erbil hakkında "Benden daha beter durumdaymış. Her gün yayın açarak takipçilerinden hediye istiyor." yorumunu yapan Ece Ronay, ünlü şovmenin TikTok'tan ne kadar gelir elde ettiğini de açıkladı.

MAGAZİN 26.09.2022, 16:38 27.09.2022, 18:17 Hakan Öksüz
Ece Ronay'dan Mehmet Ali Erbil iddiası: TikTok'tan bu kadar kazanıyor!

Kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü Mehmet Ali Erbil'in telefondan gönderdiği mesajları ifşa eden TikTok fenomeni Ece Ronay, ilginç bir iddiada bulundu. Bugün bir magazin programına konuk olan Ece Ronay, TikTok hesabı açtıktan sonra izleyicilerden para talep eden Mehmet Ali Erbil hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.

"Benden daha beter durumdaymış"

Ünlü şovmen ile aralarında süren dava hakkında açıklamada bulunan Ronay, "Benim hakkımda 'TikTok'ta dileniyor. Onunla beni nasıl bir tutarsınız?' şeklinde yorumda bulunmuştu. Gelinen noktada bir olduğumuz ortaya çıktı, hatta benden daha beter durumdaymış. Her gün yayın açarak takipçilerinden hediye istiyor. Acınası bir durumu var. Kendisine dilenci dediğim için hakkımda dava açmış, sonucu göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"Günlük 70-100 bin lira civarında kazanıyor"

Mehmet Ali Erbil'in TikTok üzerinden elde ettiği gelirden de bahseden Ece Ronay, "Benim hakkımda söylediği şeyleri şimdi kendisi yapıyor. Bu durumda ben de konuşmaya devam ederim. Beni aşağılamaya çalışırken söyledikleri şeyleri şimdi kendilerinde görüyorum ve yüzlerine vuruyorum. TikTok'ta bir gün içinde 70-100 bin lira kazanç elde ediyor. Gelen hediyelere bağımlı oldu, bırakamıyor." dedi.

Yorumlar (0)