Ece Ronay'dan Mehmet Ali Erbil'e suç duyurusu

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine hakaret ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

MAGAZİN 06.10.2021, 21:15 07.10.2021, 12:51
Ece Ronay'dan Mehmet Ali Erbil'e suç duyurusu

Ronay, bir süre evvel klipinde oynayan şovmen Erbil’in kendisine hakaret ettiği iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılığa sunulan dilekçede Erbil’in ‘görüntülü ve sesli bir iletiyle hakaret’ suçunu işlediği iddia edildi.

“Yalnız başıma duruyorum"

Suç duyurusuna dair açıklamada bulunan genç kadın, “İstemediğim bir kişiyle hiçbir şey yaşamak zorunda değilim. Hiç kimse beni bu sebeple tehdit edemez. Böyle bir şeyin karşısında yalnız başıma duruyorum. Beyefendinin asistanı nişanlımı gizli numarayla arayıp söyledi. Ses kayıtlarını da büyük olasılıkla asistanı yapmıştır diye düşünüyorum çünkü o çok yetenekli bir kişi. Zaten bu sabah da ‘Menajerim benim sesimi taklit edebiliyor.’ demiş. Sanıyorum asistanının ve menajerinin yaptığı komik şakalar bunlar.” dedi.

Olayın geçmişi

Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine gönderdiği mesajları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak kendisini taciz ettiğini öne sürmüştü. Erbil ise iddialara karşı gerçekleştirdiği açıklamada suçlamaları kabul etmemiş ve telefonunu asistanının kullandığını belirtmişti. 

Yorumlar (0)