Ece Erken gaf değil, sosyal deney yapmış

‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucusu Ece Erken, Madonna’nın İsrail’de düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasına katıldığını zannederek ilginç bir yorumda bulunmuştu. Erken, daha sonra Madonna’nın yarışmaya katılmadığını bildiklerini, yalnızca sosyal deney yaptıklarını ifade etti.

MAGAZİN 25.05.2019, 08:56 25.05.2019, 09:06
Ece Erken gaf değil, sosyal deney yapmış

Eurovision’da sahneye çıkan Madonna, 30 yıllık hit şarkısı ‘Like A Prayer’ı söylemiş ve dansçılarının sırtlarındaki Filistin ve İsrail bayrakları aracılığıyla dünyaya barış çağrısında bulunmuştu.

‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucusu Ece Erken,  Eurovision’a konuk olarak katılan Madonna hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu: “Madonna’ya birçok boykot ve tehdit geldi. Ona rağmen gitti. Ama Madonna’nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonna’sın ya, ne yapsan olur yani.” Program partneri Bircan Bali de Ece Erken’i destekleyerek, “Evet, kesinlikle öyle.” demişti.

Ece Erken ve Bircan Bali’nin bu yorumları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Ece Erken, “Bizim bu sosyal deneyimiz çok işe yaramadı mı?” diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Programın diğer sunucusu Bircan Bali de “O kadar toplumsal olay veririz, bir tane haber girmezsiniz.” diyerek tepki gösterdi.

Madonna’nın Eurovision’a katılmadığını hep beraber biliyoruz zaten. Ama katılsa olmaz mıydı?” açıklamasını yapan Erken’e, Bircan Bali de “Instagram’dan Madonna’yı engelledim. Evden aradı beni.” cevabını vererek durumu tiye aldı.

Yorumlar (0)