Ece Erken'e sevgilisinin eşinden şok suçlama!

Sunucu Ece Erken'in, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun aracına saldırdığı iddia edildi. işte o anın görüntüleri...

MAGAZİN 12.03.2020, 16:35 12.03.2020, 16:43

Bir süre önce Sunucu Ece Erken'in sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan yasak aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. Evli erkekler ile birlikteliği olan kadınlar hakkında çok sert açıklamalar yapan sunucuya çok sert tepkiler gelmişti ve oldukça kötü yorumlar almıştı.

Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım." sözleriyle yasak aşkının arkasında durmuştu.

Son olarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım herkesi şaşkına çevirdi.

Benan Mahmutoğlu, Erken'in gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini iddia ettiği Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurdu.

"Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir"

Benan Mahmutoğlu o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki; bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldığı duaları, kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir."

Yorumlar (0)