Ece Erken'e fotoğraflı ima!

Magazin programı sunucusu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan yasak aşk haberleri sonrası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir ilişkisi olduğunu itiraf etmişti.  Erken'in "Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar." açıklaması sonrası, hala evli olan eski sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan tarihli ve fotoğraflı bir paylaşım geldi.

MAGAZİN 28.02.2020, 09:55
Ece Erken'e fotoğraflı ima!

Gündeme bomba gibi düşen Ece Erken- Şafak Mahmutyazıcıoğlu aşkı hala konuşuluyor. Erken, Fikret Orman'ın başkanlık döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuki işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yürüten avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla bir ilişki yaşadığı öğrenilmişti.

Söylentilere göre ise, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun iki çocuğunun annesi ve 15 yıllık eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu ise bu ilişkiyi öğrenince soluğu mahkemede aldı.

Geçtiğimiz günlerde isim vermeden, üstü kapalı bir şekilde biriyle birlikte olduğunun sinyallerini veren Erken, ilişkilerinin ortaya çıkmasından sonra, "Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz." demişti.

Erken, sunuculuğunu yaptığı magazin programında bir kez daha konuştu. Erken, "Boşanma davası açmış 10 yıl sürse 10 yıl sonra mı çıkayım?  Boşanmaya karar verdiği için mahkeme açmış. Bir dava bir yıl da sürebilir. Çocuk yaparsın evliliği kurtarmak için ama olmuyorsa da olmuyordur. Allah düşmanın bile şereflisini nasip etsin. Namus bekçiliği yapmıyoruz. Hepimiz hata yapabiliriz. Ama evladım olduktan sonra daha da dikkatli yaşamaya çalıştım ama bu aşk ve aşkın cezası olduğuna inanmıyorum. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Aynı evde yaşayan, biriyle birlikte olmadım. Evler ayrı, ayrı bir düzeni kurmuş, boşanmaya karar vermiş, boşanma davası açmış, eşinden ayrı birisiyle birlikte oldum." diyerek kendini savundu.

Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan tarihli paylaşım!
Ece Erken'in yaptığı "Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar." açıklaması sonrası, evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ekim 2019 tarihli bir paylaşım yaparak "#27ekim2019 19:49 sevgili arkadaşlarımızla evimizde maç keyfi" notunu düştü.

Bu paylaşım sonrası Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar." ifadesini yalanlamış oldu.

Yorumlar (0)