Ece Erken'den Şeyma Subaşı'ya ağır sözler

Ece Erken, canlı yayında Acun Ilıcalı'ya attığı mesajla gündeme gelen Şeyma Subaşı'ya tepki gösterdi. ''Sevgilisiyle çıplaklığa varan boy boy fotoğraflar paylaşıyor" diyen Erken, Şeyma Subaşı'ya "dilenciliği bırak" dedi.

MAGAZİN 24.10.2019, 13:58
Ece Erken'den Şeyma Subaşı'ya ağır sözler

BU SÖZLER ÇOK KONUŞULUR

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde TV8'de yayınlanan "Gel Konuşalım" programının konuğuydu. Stüdyoda bulunanlara telefonundan video izleten Ilıcalı'ya, canlı yayında Şeyma Subaşı'nın mesaj atması olay olmuştu.

Olay hakkında yorum yapan "Söylemezsem Olmaz" programının sunucularından Ece Erken, Şeyma Subaşı hakkında ağır sözler söyledi:
"Ben güçlü kadın seviyorum. Bir erkeğe bağlı olmayan kadın seviyorum. Boşanmış artık... Deli gibi nafaka alıyor... Sevgili yapmış... Sevgilisiyle çıplaklığa varan boy boy fotoğraflar paylaşıyor bir yandan da eski eşle sürekli muhabbeti. Belki de canlı yayında olduğunu bildiği Acun'un rezil olması için yollanan bir mesaj. O mesajda çocuğun okul masrafı yok. Senin Miami otelin var..."

ECE ERKEN'DEN ŞEYMA SUBAŞI'YA AĞIR SÖZLER

"Artık bu kadar da dilenciliğe düşmemeli bu durum. Biz kadınları rezil eden kadınların ortada olmamasını rica edeceğim. Bizim çalışmamız, kuvvetli olmamız ve erkeğin eline bakmamamız gerekiyor... Acun'un parası, senin değil Melisa'nın parası. Güçlü kadın olun. Çalışın, ekmeğinizi kazanın. Bir erkekten Miami'deki otel paramı öde diyecek kadar ezilmeyin, düşmeyin, rezil olmayın..."

Yorumlar (0)