Ece Erken'den olay yaratacak itiraf!

Son günlerde Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşk ile gündemden düşmeyen Ece Erken şimdi de Seren Serengil'in olaylı bir şekilde boşanma davası süren eşi Yaşar İpek hakkındaki itirafıyla çok konuşulacak. 

MAGAZİN 11.04.2020, 19:17 11.04.2020, 19:27
Ece Erken'den olay yaratacak itiraf!

Evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşk ile gündemden hiç düşmeyen Ece Erken bu kez de olaylı bir şekilde boşanma davaları devam eden Seren Serengil'in  eşi Yaşar İpek hakkında yaptığı açıklama ile yeni bir bombanın fitilini ateşledi. Sunucusu olduğu televizyon programında daha önceden Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek'i konuk eden Erken'in Yaşar İpek ile sık sık göz göze geldiği ve ikilinin uzun uzun birbirlerine baktığı anlar izleyicilerin oldukça dikkatini çekmişti.

Son günlerde de Yaşar İpek ve Seren Serengil'in kan davasına dönen boşanma davasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor tüm bu karışıklığın üzerine Ece Erken sosyal medya hesabından Yaşar İpek ile ilgili yaptığı açıklamalarla herkesi şok etti. 

"Oyuna gelmedim"

Yaşar İpek'in, Seren Serengil çocuğunu düşürdüğü zamanlarda kendisine yaptığı yorum ile ilgili Erken, şunları söyledi: Instagram'dan paylaştığım bir fotoğrafa, 'Dünyanın en güzel annesi' yazıp bir de kalp koydu. Görür görmez Seren'i aradım. Seyhan Soylu çıktı telefona.

Hemen sildim ve engelledim, oyuna gelmedim. Hiçbir kadının canını bilerek isteyerek yakmadım. Artık başkalarının bilerek yaptıkları pislikleri örtmek için kimse beni kullanmasın.

Yorumlar (0)