Ece Erken'den istifa açıklaması!

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Ece Erken, yasak aşk yaşadığı sevgilisi Şafak Mahmutoğlu'na ait araçlara zarar verdiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından bugün sunuculuğunu yaptığı programdan istifa etti.

MAGAZİN 13.03.2020, 14:30 13.03.2020, 14:53
Ece Erken'den istifa açıklaması!

Ece Erken, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşamaya başladı. Son günlerde dillerden düşmeyen Ece Erken'in sevgilisinin evine giderek kapının önündeki araçların dikiz aynalarını kırdığı görüntüler ortaya çıktı.

Kısa sürede tepkilerin odağı olan Ece Erken, bugün sunuculuk yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programından canlı yayında istifa etti.

"Çok yoruldum, tatile ihtiyacım var..."

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programda Bircan Bali ile birlikte sunuculuk yapan Ece Erken, bugün çıktığı canlı yayında şunları söyledi:

"Benim için çok zor bir gece oldu çünkü çok üzüldüm. Allah çok büyük gerçeklerin ortaya çıkacağını biliyorum. Hiç lafı uzatmayacağım; istifa etmem de istenmedi, şimdi siz öyle söylersiniz. Gerçekten tatile ihtiyacım var, yoruldum. Ben bir mücadele içerisinde değildim. Ben 3. şahıs hiçbir zaman olmadım.

Tatile gidip kafayı dinleyeceğim. İstifa etmem istenmedi gerçekten herkes arkamda durdu. Psikolojim buna izin vermeyecek. Araba konusu hakkında hiçbir açıklama yapmayacağım. Bu program beni çok yordu ve yıprattı. Kendi çevremde gayet mutluyum. Yüzünü yere eğmeyecek bir evlat yetiştiriyorum. Beyaz TV ailesi bu zamana kadar yanımda olduğu için çok teşekkür ederim. Allah kötü niyetli herkesten bizi uzak tutsun."

Yorumlar (0)