Ece Erken'den 19.250 TL'lik hesaba isyan: Birileri buna dur demeli

Geçtiğimiz günlerde evlenen Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bodrum’da gittikleri bir mekanda, gelen hesap yüzünden kavga çıkardıkları iddia edilince Ece Erken açıklama yaptı ve 19.250 TL hesap ödediklerini söyleyerek ‘Bu milleti dolandırmak değil mi’ sözleriyle isyan etti.

MAGAZİN 26.07.2021, 07:56 27.07.2021, 09:01
Ece Erken'den 19.250 TL'lik hesaba isyan: Birileri buna dur demeli

Geçtiğimiz günlerde evlenen Ece Erken ile eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bodrum’da yakın dostlarıyla Yıldız Tilbe'nin sahneye çıkacağı mekana gitti.

Hesap gelince şoke oldular

Hem 19.250 TL’lik hesaptan hem de servisten rahatsız olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ödemeyi yapmalarının ardından işletmeciye "Bu milleti dolandırmak değil mi" diye isyan edince gerginlik yaşandı. Ünlü sunucu Ece Erken, yaşananları sosyal medya hesabından anlattı. Ece Erken’in açıklaması şu şekilde:

"Arkadaşlarımızla birlikte dün gece ilk kez gittiğimiz bir mekanda, 23.20’de Yıldız Tilbe'nin sahneye çıkması ve servisin geç gelmesi sebebiyle müşteriler çatal bıçakla mekânı protesto ettiler. Gece saat 01.00'de Yıldız Tilbe sahnedeyken ana yemeği köfte olan 1-2 çeşit meze verilen mekanda 6 kişilik masa için 19.250 TL hesap ödedik.”

“Eşim isyan etti”

Eşinin gelen hesaba isyan ettiğini belirten ve daha sonra gerginlik yaşandığını söyleyen ünlü sunucu, şöyle devam etti:

“Eşim hesabı ödedikten sonra "Bu milleti dolandırmak değil mi" şeklinde sitemini iletti. Ardından yanımızda gelen arkadaşımız darp edildi ve eşim araya girmiştir. Şikayetçi olduk… Hesap ödememek için değil, ödenmiş bir hesaba sitem söz konusu. Zaten sinirli olan diğer müşteriler de tepkilerini göstermişti. Yazıldığı gibi herhangi bir kaş göz patlamadı. Şikayetimizi ilettik, dava açıyoruz.”

Yorumlar (0)