Ebru Şallı: Nasıl yas tutacağımı size mi soracağım?

Ebru Şallı, mayolu fotoğraflarını eleştiren bir magazin sitesine tepki göstererek, "oğlunun yasını nasıl tutacağı konusunda hiç kimseye hesap vermeyeceğini" ifade etti.

MAGAZİN 06.08.2020, 13:52
Ebru Şallı: Nasıl yas tutacağımı size mi soracağım?

Ebru Şallı, lenfoma tedavisi gören oğlu Pars'ı kaybetmişti. 

Eşi Uğur Akkuş ile beraber tatile giden Ebru Şallı, Instagram hesabı üzerinden fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Magazin sitelerinden biri, Ebru Şallı'nın mayolu fotoğraflarını paylaşmasını eleştirdi.

Söz konusu magazin sitesi, "Ebru Şallı'nın yasının 2 ay 10 günde sona mı erdiğini" sorarak, ünlü sunucunun mutlu olmasının anlamsız olduğunu ve mayolu fotoğraflar paylaşma vaktinin henüz gelmediğini kaydetti.

 Bunun üzerine Ebru Şallı'dan sert tepki geldi.

Ebru Şallı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu magazin sitesinde nefret içerikli bir yazının kusulduğunu, bunu yazan kişinin neyi hazmedemediğini merak ettiğini, bu kişinin nefret duygusu ile bir yerlere gelemeyeceğini ifade etti.

Nefretin insanın yüzüne yansıdığını aktaran Ebru Şallı, kendi arkasında birçok kişinin bulunduğunu belirterek, "oğlunun yasını nasıl tutacağı konusunda hiç kimseye hesap vermeyeceğini" kaydetti.

Ebru Şallı, yazıyı yazan kişinin, çocuğu hakkında herhangi bir yazı yazmaya ya da konuşmaya hakkının olmadığına dikkat çekerek, söz konusu kişinin de çocuğu olduğunu ve yarın ne yaşanacağının belli olmadığını aktardı.

Yazıyı yazan kişinin Allah'tan korkması gerektiğini ve reyting almak için ölen çocuğu üzerinden rant sağlamaya çalışmasının günah olduğunu belirten Ebru Şallı, bu düşmanlığı anlayamadığını ifade etti.

Ebru Şallı, oğlunun isteğini yerine getireceğini ve her gün daha da iyi hissedeceğini aktararak, yazıyı yazan kişinin "taş yürekli" olduğunu belirtti. 

Yorumlar (0)