Ebru Şahin'e duygusal veda: Sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu!

Rol aldığı Hercai dizisiyle izleyicinin gölünde taht kuran başarılı oyuncu Ebru Şahin, dizinin final bölümünün yayınlandığı esnada sosyal medyada konuşuldu. Adına bir etiket açılan Şahin, sosyal medyanın en çok konuşulan oyuncusu oldu. Ayrıca Hercai dizisinin ardından Şahin’in yeni projesi de merakla bekleniyor.

MAGAZİN 26.04.2021, 13:22 27.04.2021, 09:30
Ebru Şahin'e duygusal veda: Sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu!

Son zamanların adı sık duyulan oyuncularından biri olan ve rol aldığı ‘Hercai’ dizisindeki performansıyla sadece Türkiye’de değil Dünya’da da konuşulan Ebru Şahin, yeniden soysal medyada gündem oldu. Yaklaşık üç sezondur ilk bölümünden itibaren rol aldığı ve Reyyan karakteriyle diziye renk katan Şahin, dizinin final bölümün yayınlandığı esnada sosyal medyada konuşulmaya başladı. Ekrana veda eden dizinin izleyicileri, Şahin hakkında yorumlarını paylaşmaya başladı. Böylece Şahin'e ve Hercai dizisine, duygusal bir veda edilmiş oldu.



Adına etiket çalışması yapıldı

Türkiye’den ve dünyanın bir ucundan Ebru Şahin için yorumlarını sosyal medya üzerinden paylaşan takipçiler, Şahin’i sosyal medya gündemine taşıdı. Adına bir etiket çalışması da yapan hayranlar, ‘#tesekkurlerebru’ hashtag çalışması sayesinde, sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Ebru Şahin’in dizi sayesinde bu kadar sevilmesi, dizinin satıldığı ülkelerde bile karakterinin adıyla anılan bir dizi haline bürünmesine neden olmuştu.



Yeni dizisi merakla bekleniyor

69 bölümlük Hercai dizisinin ardından Şahin’in yeni projesi ise, merakla beklenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Mardin’de, dizinin son set gününde Ebru Şahin’e bir de sürpriz yapılmıştı. Hayranları tarafından bolca çiçek gönderilen Şahin’in karavanı, çiçeklerle süslenmişti. Bu jest karşısında çok mutlu olan Şahin, sosyal medya üzerinden hayranlarına çok teşekkür etmişti. İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı rolle adını duyuran Ebru Şahin, daha sonra Yasak Elma dizisinde rol almıştı. 2019 yılından bu yana Hercai dizisinde rol alan Şahin, Reyyan karakterine hayat veriyordu.

Yorumlar (0)