Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinin yeni villasının kirası ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile milli basketbolcu Cedi Osman'ın ABD'deki yeni aşk yuvasıyla ilgili bilgiler geldi. İstanbul'da aylık kirası 80 bin lira olan bir evde oturan çift, ABD'de yaşayacakları villayı da seçti. İşte villanın aylık kirası...

MAGAZİN 27.01.2023, 19:54 28.01.2023, 17:56 Hakan Öksüz
Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinin yeni villasının kirası ortaya çıktı

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman (27) ile güzel oyuncu Ebru Şahin (28), geçen yıl temmuz ayında dünyaevine girdi. Hayatlarını birleştren ünlü çiftin İstanbul ile ABD arasında mekik dokuduğu kaydedildi. 

"Cedi için değer" demişti

Savaşçı, İstanbullu Gelin ve Hercai gibi dizilerde rol alan oyuncu Ebru Şahin, eşi Cedi Osman'ın mesleği nedeniyle sık sık ABD'ye uçuyor. Cedi Osman için ABD ile Türkiye arasında mekik dokuyan Ebru Şahin, "Onun için buna değer." diyerek sevgisin göstermişti.

Aylık kirası 2 bin 500 dolar 

İstanbul'daki evlerine aylık 80 bin lira kira ödeyen ünlü çiftin ABD'nin Ohio eyaletinde de bir ev tuttuğu kaydedildi. Cedi Osman'ın takım arkadaşlarının evlerine yakın konumda bulunan Bratenahl kasabasındaki villanın aylık kirasının 2 bin 500 dolar (yaklaşık 47 bin lira) olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)