Ebru Polat’ın sevgilisi ayağını öptü, sosyal medyada olay oldu!

Sosyal medyada girdiği polemikler ve paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Ebru Polat, bilek bağ dokusunu yırttı. Polat, sargılı bileğini ve ayağını, sevgilisi Tolgahan Yıldız’ın öptüğü anları sosyal medyadan paylaştı. O fotoğraflar sosyal medyada, oldukça konuşuldu!

MAGAZİN 28.02.2021, 14:16
Ebru Polat’ın sevgilisi ayağını öptü, sosyal medyada olay oldu!

Adını sıkça magazin dünyasında girdiği polemiklerle ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla duyuran sevilen sanatçı Ebru Polat, talihsiz ve ufak bir kaza yaşadı. Evinde yere düşen Polat,’In ayak bileğinin bağ dokusu zedelendi. Kazandan sonra Ebru Polat, evinde yatarak dinlenmeye başladı.

Bolca 'geçmiş olsun' mesajı aldı

Sevgilisi Tolgahan Yıldız’ın bir an olsun yalnız bırakmadığı Ebru Polat, sağlık  durumu hakkında açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabında Polat, doktorunun dediğine göre 3-4 hafta sıkıntılı bir süreç geçirebileceğini belirtti. Bu süreyi 1 haftaya çekmeyi planladığını belirten Polat, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Polat’ın takipçilerinden bol bol ‘geçmiş olsun’ mesajı geldi.

Sevgilisi, ayağını öptü

Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Ebru Polat son olarak sargılı ayak bileğini ve ayağını, sevgilisi Tolgahan Yıldız’ın öptüğü anları paylaştı. Polat paylaşımına: “"Düştüm ve bilek bağ dokum yırtıldı. Senden daha cok seni düşünen ve hastayken ayağını öpen sevgilileri görebilir miyiz?" notunu da ekledi. Ebru Polat’ın sevgilisinin ayağını öptüğü anları paylaşması, pazı takipçiler tarafındansa eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü şarkıcı, kendini eleştirenlere ise şu şekilde yanıt verdi:  "Bazen çok saçmalıyorsunuz. Birbirinizi sevin. Tolgahan hastalanırsa ben de onun ayağını öperim". 37 yaşındaki şarkıcı, ayağının iyileşmesi için gün sayıyor.

Yorumlar (0)