Ebru Polat'tan Semiha Yıldırım'a büyük destek!

İYİ Partili Levent Özeren'in sosyal medya üzerinden edepsizce saldırdığı eski Başbakan Binali Yıldırım'ın öğretmen eşi Semiha Yıldırım'a en güzel destek Ebru Polat'tan geldi.

MAGAZİN 15.07.2020, 11:12
Ebru Polat'tan Semiha Yıldırım'a büyük destek!

Yaptığı paylaşımı infiale yol açan ancak büyük bir yüzsüzlükle "Neden pişman olayım" diyerek tüm tepkileri üzerine çeken İYİ Partili Levent Özeren, partinin genel başkanı Meral Akşener'i bile utandırmış, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partilisi Levent Özeren'in paylaşımı sebebiyle eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'dan özür dilemişti.

Twitter hesabında, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın öğretmen eşi Semiha Yıldırım için "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" ifadelerini kullanan İYİ Partili Levent Özeren, infial sonrası Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesinde oturduğu evinde gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İYİ Partili Levent Özeren, adliyeye götürülürken gazetecilerin yönelttiği "Pişman mısınız?" sorusuna ise büyük bir yüzsüzlükle "Neden pişman olayım?" cevabını vermişti. İYİ Partili Levent Özeren çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Ömrünü gençliğe ve onların eğitimine adamış, çalışmka hayatında çevresinde büyük takdir kazanmış bir eğitimci olan Semiha Yıldırım'a hemen her kesimden büyük destek gelmişti.

Sanatçıların da büyük destek verdiği Semiha Yıldırım'a en güzel mesaj Ebru Polat'tan geldi.

Sanatçı Ebru Polat, sosyal medya hesabından "semihayıldırım" etiketiyle paylaştığı mesajında "Çok güzel bir hanımefendi, çok güzel bir annesin. Tüm kadınlar senin yanında Semiha öğretmenim. Bırak edepsizler kendileri utansın. Bıktık artık kadınlara yapılan şiddetten..." ifadelerini kullandı.

Sanatçı Ebru Yıldırım ayrıca "Semiha öğretmenim" hitabına bir kalp simgesi koyarak sevgisini ifade etti.

Yorumlar (0)