Ebru Gündeş’ten Armağan Çağlayan’a destek mesajı

Kansere yakalandığını duyuran yakın arkadaşı Armağan Çağlayan için Ebru Gündeş’ten de bir destek mesajı geldi.

MAGAZİN 22.11.2022, 09:33 22.11.2022, 16:51
Ebru Gündeş’ten Armağan Çağlayan’a destek mesajı

YouTube'da gerçekleştirdiği programlarla isminden fazlasıyla söz ettiren Armağan Çağlayan, son paylaşımıyla hayranlarını üzmüştü. Sağlık kontrollerinden geçen başarılı yapımcı, akciğerinde bir kitle görüldüğünü ifade ederek, bir süreliğine çalışmalara ara vereceğini ve kansere yakalandığını açıklamıştı. Çağlayan'ın söz konusu paylaşımının ardından çok sayıda kişiden destek mesajları geldi.

Beraber jüri koltuğunda oturmuşlardı

Seneler önce düzenlenen Popstar programında, beraber jüri koltuğunda bulunduğu ünlü şarkıcı Ebru Gündeş de sosyal medya hesabı olan Instagram üzerinden yayınladığı mesajla Armağan Çağlayan'a destek oldu.

“Benden daha güçlü ve inatçısın”

1999 senesinde "Dön Ne Olur" albümünün lansmanı esnasında kameraların karşısında röportaj verdiği an beyin kanaması geçiren ve tedavi altına alınan Ebru Gündeş, Armağan Çağlayan ile olan bir fotoğrafını yayınladı. Gündeş fotoğrafa şu notu düştü: "Güzel kalpli arkadaşım, canım Armağan'ım...Senin atlatamayacağın hiçbir şey olduğunu düşünmüyorum… Senelerdir beyninde 3 tane klipsle, 2. yaşantısını sürdüren benden çok daha inatçı ve güçlü olduğunun da farkındayım. Bundan dolayı bu sürecin ardından kazana kişinin sen olacağından azıcık olsun bir endişem yok. Her zaman için yanında duracağım. Dualarım seninle."

Yorumlar (0)