Duygulandıran 'baba' mesajı

Ünlü rapçi Ceza ve Ayben'in babası Danyal Özçalkan, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. 'Ceza' lakaplı Bilgin Özçalkan, babasının vefatı sonrası sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

MAGAZİN 15.06.2019, 14:14 15.06.2019, 14:22
Duygulandıran 'baba' mesajı

Babasının vefatı sonrası ilk konserine çıkan ünlü rapçi Ceza, Twitter hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Ceza, paylaşımında "Dün gece sensiz ilk konserimi verdim... Senin en sevdiğin şarkıları söylerken sanki oradaydın ve beni dinliyordun. Gerçeği bildiğim halde gözlerim seni aradı. Ruhun şad, mekanın cennet olsun babam..." ifadelerine yer verdi. 

 

Bu paylaşımın ardından Ceza'ya takipçilerinden destek mesajı yağdı.

"Bu acıyı yaşayanlar daha iyi bilir"

Ünlü Rapçi Ceza ve Ayben'in babası Danyal Özçalkan, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. 

Ceza, "Acı günlerden birini yaşıyorum. Bundan sonra hayat farklı olacak, bu acıyı yaşayanlar daha iyi bilir. Herkese sabır diliyorum." açıklamasını yapmıştı. 

Yakın çevresi acı gününde Ceza'yı yalnız bırakmamış, uzun süredir küs olduğu eski arkadaşı rapçi Sagopa Kajmer'den de başsağlığı mesajı gelmişti.

'Sagopa Kajmer' lakaplı Yunus Özyavuz, Twitter hesabından "Osibisa'yı her gördüğümde aklıma hala Danyal amca gelir. Efendi ve babacan baba. Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağlığı diliyorum. Bol sabır diliyorum." paylaşımında bulunmuştu. 

Ceza, "Sağol Yunus. Hayat işte. O da seni severdi... Mekanı cennet olsun." şeklinde karşılık vermişti. 



 

Yorumlar (0)