"Dünyanın en güzel kadını" tacını taktı

"Dünyanın en güzel kadını"nın seçildiği yarışma olan Miss World 2019 bu sene Londra'da gerçekleştirildi.

MAGAZİN 15.12.2019, 11:43
"Dünyanın en güzel kadını" tacını taktı

Miss World 2019'da bu yıl da taçlar sahiplerini buldu. Dünyanın pek çok ülkesinden yarışmaya katılan birbirinden güzel genç kadınlar, bu yarışma için haftalardır bulundukları kampta ter döküyor. Zorlu kampta çok çeşitli eğitimlerden geçen güzeller için yolun sonuna gelindi.

Yarışmada son 12'ye Nijerya, Kenya, Brezilya, Meksika, Hindistan, Nepal, Filipinler, Vietnam, Jamaika, Fransa, Rusya ve Cook Adaları'nın adayları kaldı.

Bu 12 isim arasından ise "dünyanın en güzel kadını" unvanına 23 yaşındaki Jamaikalı güzel Toni-Ann Singh sahip oldu.

Jamaikalı güzelin birincilik tacını, önceki yılın birincisi olan Vanessa Ponce taktı. Toni-Ann Singh, birinci olarak adı açıklandığında sevinç gözyaşlarına boğuldu.

"Kendinize inanın"

Tacı takan Toni-Ann, Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Jamaika ve dünyanın dört bir yanındaki kızlar, lütfen kendinize inanın. Lütfen hayallerinizi gerçekleştirecek kadar değerli ve haklı olduğunuzu bilin. Bu taç benim değil, sizin. Sizin bir amacınız var." ifadelerine yer verdi.

Yarışmada ikincilik tacı Fransa'ya, üçüncülük ise Hindistan'a gitti.

Birinciliği alan Toni-Ann Singh ise para ödülünün sahibi olurken aynı zamanda dünyayı gezecek ve organizasyon kapsamında hayır projelerinde bulunacak.

Yorumlar (0)