Dünyanın en genç milyarderi el dezenfektanı üretimine başladı!

Dünyanın en genç milyarderi olan ABD'li reality show yıldızı Kylie Jenner, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında el dezenfektanı üretmeye başladı. 

MAGAZİN 01.04.2020, 09:52
Dünyanın en genç milyarderi el dezenfektanı üretimine başladı!

Kozmetik imparatoriçesi Kylie Jenner, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekledi. 

Kylie Jenner, annesi Kris Jenner ile beraber yönettikleri Kylie Cosmetics ve Kylie Skin'in geçici olarak makyaj ürünleri üretimini durduğunu ve California'da bulunan hastaneler için el dezenfektanı üretimine başladıklarını duyurdu. 

Marka temsilcisi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele eden çalışanların gereksinimlerine odaklandıklarını kaydederek, el dezenfektanı üretiminin Kylie Skin ürünlerinin üretimini etkilemeyeceğini de ifade etti.

1 milyon dolar bağışlamıştı

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner, geçen hafta ABD’de bulunan iki hastaneye toplam 1 milyon dolarlık bağış yapmıştı. 

Kylie Jenner’ın da doktoru olan Jinekolog Dr. Thaïs Aliabadi, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile bağışı doğrulayarak, "Konuşamıyorum, gözlerim doldu ve kalbim minnetle dolu. Dünyaya cesur sağlık çalışanlarımız için koruyucu maske dileğimi iletmiştim, bugün dileğim gerçek oldu. Hastalarımdan biri,  Yaşayan Melek ilk cevap veren kişi olarak 1 milyon dolar bağışlayıp binlerce maske, yüz siperi ve diğer koruyucu malzemeleri edinmemizi sağladı. Bir doktor olarak hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim." demişti. 

"Bu cömert bağış pek çok hayatı kurtarmaya yardım edecek"

Dr. Thaïs Aliabadi, "Kalbimizin her noktasından teşekkürler Kylie Jenner. Benim kahramanımsın. Bu cömert bağış pek çok hayatı kurtarmaya yardım edecek. Dünyamız sen içinde olduğun için daha iyi bir yer. Seni çok seviyorum. 1 milyon kez teşekkürler." ifadelerini kullanmıştı. 


 

Yorumlar (0)