Dünyaca ünlü yıldız Scarlett Johansson, kozmetik sektörüne atılıyor

Scarlett Johansson, güzellik ve kozmetik sektörüne yatırım yapan dünyaca ünlü yıldızların arasına katıldı.

MAGAZİN 29.06.2021, 11:05
Dünyaca ünlü yıldız Scarlett Johansson, kozmetik sektörüne atılıyor

Vizyona girmek için gün sayan Black Widow filmiyle birlikte Marvel Evreni'ne veda edecek olan Scarlett Johansson, kendi güzellik ve kozmetik markasını kurmaya karar verdi. 

2022’de piyasaya çıkıyor

36 yaşındaki yıldız oyuncunun, ismi henüz açıklanmayan markasının 2022 yılının başlarında piyasaya süreceği belirtiliyor.

WWD’ye açıklama yapan Johansson, çocukluğundan itibaren güzelliğin dönüştürücü gücünün kendisini büyülediğini ifade etti ve "Gençliğimin ilk yıllarından beri annem, öz bakım için bana bir tutku aşıladı. Birkaç sene önce, gerçek bir şey yaratma hedefiyle çıktığım güzellik anlaşmalarından geri çekildim. Sonuç, güzelliğe erişilebilir ve temiz bir yaklaşım" sözlerini kullandı.

Marvel yıldızı Johansson’un güzellik markası; Moon Oral Care, Pattern by Tracee Ellis Ross, Beach House Group ve Florence by Mills'in arka planında yatırımcısı The Najafi Companies tarafından finanse ediliyor.

“Tüketicinin ihtiyacına hitap ediyor”

Öte yandan söz konusu sektörde ilk yatırımın 5-10 milyon dolar aralığında olacağını ve Johansson ile birlikte kurucu ortağı Kate Foster'ın sermayeye daimi erişim hakkına sahip olacağı belirtildi.

Juicy Couture ve Victoria's Secret’in güzellik bölümlerinde liderlik görevini üstlenen Foster "Piyasadaki tüketici ihtiyacına hitap eden ve boşluğu dolduran bir marka inşa etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Marka platformumuz, büyüme ve genişleme için çok sayıda piste sahip" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)