Dünyaca ünlü komedyen Jim Carrey emekli olacağını açıkladı

Dünyaca ünlü oyuncu ve komedyen katıldığı bir röportajda gelen soru üzerine emekli olacağını açıkladı.

MAGAZİN 01.04.2022, 17:00
Dünyaca ünlü komedyen Jim Carrey emekli olacağını açıkladı

Hollywood dünyası ünlü oyuncu Bruce Willis’in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakma kararını almasının ardından bir şok daha yaşadı. Kariyerinde birçok başarılı işe imza atan ve sinema dünyasının en yetenekli komedi oyuncuları arasında yer alan Jim Carrey artık emekli olarak oyunculuk kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

Ciddi olduğunu söyledi

Ünlü oyuncu Jim Carrey katıldığı bir röportajda gelecekte bir proje ile ilgilenip ilgilenmeyeceği üzerine gelen bir soruya emekli olacağını söyleyerek yanıt verdi. Muhabirin şaşkınlığı oldukça ciddi olduğunu belirten Jim Carrey emeklilik konusunda ne kadar kararlı olduğunu gösterdi.

Açık kapı bıraktı

Ünlü komedyen oyunculuğa tamamen ara verdiğini ima eden sözlere de yer verdi. Jim Carrey meleklerin kendisine altın mürekkep ile yazılmış bir senaryo getirmesi ve bu senaryonun insanlar için oldukça önemli olması halinde oyunculuğa tekrar dönebileceğini belirtti. Bu yorumlar ünlü komedyenin oyunculuğa ara vermesi olarak yorumlandı. Ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde çok konuşulan Will Smith’in 94’üncü Oscar ödülleri töreninde sunucuya tokat atmasını alkışlayan seyirciler için Hollywood dediğiniz bir grup omurgasız insandan oluşuyor ifadelerini kullandı. Ünlü komedyen sözlerini yeterince yaptım diyerek tamamladı.

Yorumlar (0)