Düğünün maliyeti kişi başı 1700 TL

Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu evlilik yolunda ilerliyor. Mayıs ayında Fransa, Marsilya'da nikah masasına oturacak çiftin düğününe dair detaylar belli oldu. Ataizi, düğüne dair detayları açıkladı.

MAGAZİN 06.02.2020, 16:40 06.02.2020, 16:40
Düğünün maliyeti kişi başı 1700 TL

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına açıklamalar yapan Ataizi,  ‘Biz yurtdışında evlenmeye karar verdik. Bir yemek daveti vereceğiz imzalarımızı atacağız. Çok büyük bir şey olmayacak. Dinç ile birlikte karar verdik. Eğer o daha farklı bir şey isteseydi ben de kesinlikle saygı duyardım, biraz daha birbirimize yaklaşırdık. Yine gelinlik giyeceğim, çok büyük bir düğün olmayacak. Keramet gelinlikte değil veya düğünde değil. Ne kadar güzel hayal edip de şaşalı düğünler de olsa o iki kişinin hayat yolunda çok arkadaşça isteyerek devam etmesi önemli…" dedi.

Şu anda bebek istemiyoruz
Sözlerine devam eden Ataizi, "Çok zayıftım, biraz kilo alayım istedim. Bebek yok şu anda da öyle bir isteğimiz yok. Leon’umuz var zaten. Dinç de çok güzel bir abi oldu. Benim için çok önemliydi.

Yeniden bir aile kurulduğu vakit onun da ruh sağlığı çok önemli. Benjamin’le de böyle bir problemimiz olmadı o da çok anlayışlı bu konuda. Biz zaten Benjamin’le güzel bir ritim tutturduk darısı herkesin başına." dedi.

Hande Ataizi'nin yeni çocuk için birkaç sağlık testi yaptırdığı da söyleniyor.

Yorumlar (0)