Düğünlerine giderim demişti... Eski eşinden sert yanıt geldi

Eski eşi Berk Suyabatmaz'ın sevgilisi Berrak Tüzünataç'la çektirdiği fotoğrafı beğenen Burcu Esmersoy'un "Çağırırlarsa düğünlerine giderim" sözlerine, Suyabatmaz'dan sert yanıt geldi.

MAGAZİN 06.02.2020, 13:53 06.02.2020, 13:58
Düğünlerine giderim demişti... Eski eşinden sert yanıt geldi

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, bir yıllık evliliklerini geçtiğimiz eylül ayında noktalamıştı.

Boşandıktan bir süre sonra Suyabatmaz, Berrak Tüzünataç'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Mont Blanc'e kayak tatiline giden çift, tatilde çekilmiş karelerini sık sık sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Çiftin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğrafı Berk Suyabatmaz'ın eski eşi Burcu Esmersoy'un da beğenmesi günlerce konuşulmuştu. 

Esmersoy, Takip ettiğim herkesi beğendiğim gibi o fotoğrafı da beğendim. Beğenilerimin altında art niyet aramayın, hepinizi öpüyorum. Güzel de bir çift olmuşlar, böyle bir fotoğrafı görüp de beğenmeden devam etmek olmazdı." şeklinde bir açıklama yapmıştı. 

 Ayrıca Esmersoy, "Eski eşim Berk, düğünlerine çağırırsa giderim” şeklinde konuşmuştu.

Berk Suyabatmaz'dan sert yanıt!

Esmersoy'un bu sözlerine, eski eşinden sert bir yanıt geldi.

Berk Suyabatmaz, Instagram hesabının hikâyeler kısmından yaptığı paylaşımda, "Sanki biraz kabak tadı verdi. Herkes kendi işine ve yoluna baksa diyorum" ifadelerini kullandı.

Burcu Esmersoy'la yakın arkadaş oldukları iddia edildikten sonra Berrak Tüzünataç da Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, yakın arkadaşlık iddialarını yalanlamıştı.

Yorumlar (0)