"Dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin"

"Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde rol alan Uğur Güneş'le ilişki yaşadığı ve ayrıldığı haberiyle gündeme gelen Reyhan Cansu, Beni aldatan biriyle hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim. Benim tek yorumum; dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin." diyerek şaşırttı.

MAGAZİN 03.12.2019, 11:04
"Dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin"

Onur Akay, "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde rol alan Uğur Güneş ve Reyhan Cansu'nun ilişki yaşadığını ileri sürmüştü. Hatta ikilinin birlikte çekilmiş görüntüleri de sosyal medyada yayılmıştı. 

Fakat Uğur Güneş, bu iddiaları sert bir dille yalanlamıştı. Ünlü oyuncu, söz konusu iddialara ilişkin, "O insanlara prim yaptırmayalım. Yalan haber, öyle bir şey yok." açıklamasında bulunmuştu.

Geçen gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülenen Reyhan Cansu, Uğur Güneş hakkında şaşkınlığa uğratan açıklamalarda bulundu.

"Aslında benimle prim yapan kendisidir"

Cansu, "Ayrılık sonrası ben sessizliğimi korudum. Ancak Uğur Bey, kameralar karşısına çıkıp 'O kişilere prim vermeyin' dedi. Çirkin bir üslupla konuşması, kadına bakış açısını göstermiş oldu. Çıkıp, 'Biz arkadaşız' da diyebilirdi. Aslında benimle prim yapan kendisidir. Geçmişte aşk yaşadık ve bitti." diye konuştu.

"Hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim"

Uğur Güneş'in kendisini aldattığını ileri süren Reyhan Cansu, "Hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim. Sanırım bunu hazmedemiyor. Bana benzer bir kadınla kendisini görünce arkadaşlarım haber verdiler. Benim tek yorumum; dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)