Duayen Erkan Özerman’dan, Özgür Aras’a övgü!

Müzik dünyasının ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras, geçtiğimiz aylarda çıkardığı “Henüz Tanışmadık” kitabıyla baskılarına devam ediyor. Aras’a bu kez de duayen menajer Erkan Özerman’dan övgü dolu sözler geldi.

MAGAZİN 11.01.2021, 11:49 11.01.2021, 17:40
Duayen Erkan Özerman’dan, Özgür Aras’a övgü!

Sanat camiasındaki bir çok ünlü isimle projeler yürüten, kitaplar yazan, magazin yorumculuğu yapan ve gece hayatına kazandırdığı mekânlarla adından sıkça söz ettiren ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras, yeni kitabı “Henüz Tanışmadık” ile övgü almaya devam ediyor. Aras’ın yazmış olduğu 11. kitap olma özelliğini taşıyan “Henüz Tanışmadık”, ilgi görmesiyle birlikte baskı sayısını da artırdı. 

Özgür Aras’a son olarak “Henüz Tanışmadık” ile ilgili, duayen menajer ve organizatör Erkan Özerman' dan övgü dolu sözler geldi. Aras’a mektup gönderen Özerman, 2020’nin son günü ve 2021’in ilk gününü kitabı okuyarak geçirdiğini belirtti. Mektupta kitabı beğendiğini belirten Özerman Aras’a: “Ben seni benden sonraki; neslin en iyi menajerlerinden biri olacak diye düşünürken sen güzel sanatların bambaşka bir yolu olan edebiyatta adımlar atmış, kendi zirveni yakalamışsın.” diyerek övgüde bulundu.

Özerman mektupta Aras‘a nasihat vermeyi ihmal etmedi

Aras’ın menajerliği değişik kalıplar içerisinde başarıyla yaptığını gözlemlediğini ve iftihar ettiğini belirten Özerman, kitabı okuduktan sona Aras’ın çok iyi bir senaryo yazabileceğine,  sinema ve dizilerde yer alacağına inandığını sözlerine ekledi.



Özerman’ın mektubu şu ekilde övgülerle devam etti: “Çok güzel eserler vereceğine ve devamını getireceğine inanıyorum. Bir yerde röportajını gördüm. Bu eserin film olmasını istediğini anlatıp bir de ünlü bir sanatçının ismini vermişsin. Onun oynamasını çok isterim diye. Bunu yapma çünkü herkes oynamak ister, böyle bir eseri. Taraf kalma, bir daha hiçbir sanatçının ismini verme. Yine gördüğün gibi nasihat vermeden mesajımı bitiremedim. Çok çok öperim...” 

Aras, daha önce verdiği bir röportajda, kitabı film olursa kahramanı Kayra ‘yı Gonca Vuslateri ‘nin oynamasını çok istediğini belirtmişti.

Yorumlar (0)