Dolandırıldı mı? Şeyma Subaşı'ndan yeni ayrılık açıklaması

Mısırlı erkek arkadaşı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını yaptığı paylaşım ile doğrulayan Şeyma Subaşı, dolandırıldığına dair iddialara da yine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

MAGAZİN 28.06.2021, 23:34 29.06.2021, 17:54
Dolandırıldı mı? Şeyma Subaşı'ndan yeni ayrılık açıklaması

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı erkek arkadaşı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını, gerçekleştirdiği paylaşım ile doğruladı. Alsaloussi'den dolandırıcı olduğu için ayrıldığı yönündeki haberlere ise yeni bir açıklama yaparak cevap verdi. 

"Nedenleri bizde kalsın"

Subaşı, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün, ayrılığımın sebebi ile ilgili çıkan haberler tümüyle asılsızdır. Beni arayan basın mensuplarına da söylediğim gibi, lütfen biraz saygı gösterin. Ayrılık doğru fakat nedenleri bizde kalsın." açıklamasında bulundu.

Tüm fotoğraflarını sildi

Subaşı, günler sonra düşük yaptığını ve bebeğini kaybettiğini ifade etmişti. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise erkek arkadaşı ile fotoğraflarını silmiş ve ayrılık iddiaları gündeme gelmişti.

"Anlatacak kelime bulamıyorum..."

Ayrılığın ardından sessizliğini bozan Subaşı, kızı Melisa ile olan görsellerini paylaşarak, "Yaşadıklarımı anlatacak kelime bulamıyorum. Her şeyimsin. Kahramanım ve güneş ışığım olduğun için teşekkürler. Her şeyin bir sebebi var. Destekleriniz için teşekkür ederim." sözlerini sarf etmişti.

Yorumlar (0)