"Doktor Ela" sosyal medyada gündem oldu!

Bir zamanlar ilgiyle izlenen "Doktorlar" dizinin Ela'sı Yasemin Özilhan, Mucize Doktor dizisinin yayınlanan son bölümünde yer aldı. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Özilhan'ın bir projeye dâhil olması sosyal medyada çok konuşuldu. 

MAGAZİN 13.12.2019, 13:33
"Doktor Ela" sosyal medyada gündem oldu!

FOX TV'de yayınlanan ve Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan ve Sinem Ünsal'ın başrollerini paylaştığı "Mucize Doktor" dizisinin dün akşam 14. bölümü yayınlandı.

20019 yılında biten ve uzun yıllar televizyonda tekrar bölümleri yayınlanan "Doktorlar" dizisinde asistan doktor Ela karakterine hayat veren Özilhan, "Mucize Doktor"un son bölümüne dâhil oldu. 

Ünlü oyuncunun dizideki ilk sahnesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, heyecanlarını Twitter hesaplarından paylaştılar. 

Sosyal medya platformu Twitter'da "Doktor Ela" etiketiyle TT listesine giren Yasemin Özilhan, sosyal medyaya resmen damgasını vurdu.

"10 yıl sonra tekrar tatmış oldum"

Yasemin Özilhan, "Mucize Doktor" dizisinde "Doktor Ela" olarak yer almasına ilişkin şunları söylemişti:

"Çok keyif aldım. Eski anılarımı yâd ettim diyebilirim. Oyunculuk, ara verilince unutulacak bir şey değil. Sevdiğim ve özlediğim bir işti. 10 yıl sonra tekrar tatmış oldum."


 

Yorumlar (0)