"Doğum sürecine daha fazla dayanamayıp ağladım!"

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 17 Aralık'ta ilk çocuğu Aylin Mavi'yi dünyaya getirmişti. Eşi Caner Yıldırım, doğum süreci ve baba olmakla ilgili çok özel bir paylaşımda bulundu.

MAGAZİN 02.01.2020, 21:15
"Doğum sürecine daha fazla dayanamayıp ağladım!"

Caner Yıldırım, Hande Erçel'in ablası ve eşi Gamze Erçel'in 17 Aralık'ta ilk çocukları Aylin Mavi'nin doğumu ve baba olmaya dair çok özel bir paylaşım yaptı. Yıldırım, takipçilerine "Yaklaşık 28 saati evde, 12 saati de hastanede geçen normal doğum sürecinde daha fazla dayanamayıp bir kenara oturup ağladım, uykum gelmişti çünkü..." diyerek seslendi.

Gamze Erçel, Ocak 2019'da vefat eden annesi Aylin Erçel'in adını koyduğu kızı Aylin Mavi'nin ilk fotoğrafını "Dünyaya hoş geldin bebeğim...Bu kadar güzel bir his olduğunu tahmin bile edemezdim... İyi ki geldin Mavi" notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.

Caner Yıldırım da kızı Aylin Mavi'yle bir fotoğrafını "Sadece bu yılın değil tüm hayatımın en güzel anları; Kızımla ilk ten tene temasım, Gamze’yle kafa kafaya verip Mavi’nin mis kokusunda uyuyakalışımız..." ifadeleriyle paylaşmıştı.

Yorumlar (0)