Dizi dünyasının yeni aşkı: Onur Tuna ve Elif Doğan’ın beraber oldukları belirtiliyor!

Şu sıralar Mucize Doktor dizisindeki rolüyle adından sıkça söz ettiren oyuncu Onur Tuna ve son olarak Aynen Aynen dizisine konuk olan Elif Doğan’ın aşk yaşadıkları iddia edildi. Dizi dünyasına bir anda düşen aşk haberi herkesi şaşırtırken, aşkın mimarının oyuncu Sevda Erginci olduğu da edilen iddialar arasında.

MAGAZİN 17.04.2021, 10:19 18.04.2021, 10:16
Dizi dünyasının yeni aşkı: Onur Tuna ve Elif Doğan’ın beraber oldukları belirtiliyor!

Oyunculuk performansıyla herkesin sevgisini kazanan, önce Yasak Elma sonra ise Mucize Doktor dizisindeki performansıyla sevenleriyle buluşan Onur Tuna hakkında bir iddia ortaya atıldı. Uzun bir süre oyuncu Seda Güven ile yaşadığı aşkla gündeme gelen, ancak bu beraberliği ayrılıkla sonuçlanan Onur Tuna’nın, genç oyuncu Elif Doğan ile bir beraberlik yaşadığı iddia edildi.



Birkaç aydır ilişkilerinin sürdüğü belirtildi

Rol aldığı ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ büyük bir yükseliş gösteren Elif Doğan, geçen yıl Gençliğim Eyvah dizisinde rol almış ve son olarak Kerem Bürsin ile Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı Aynen Aynen dizisine konuk olmuştu. Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan gibi isimlerle başrolde oynadığı Mucize Doktor dizisindeki Ferman rolüyle adından sık söz ettiren Onur Tuna, özel hayatıyla pek gündeme gelmiyor. İki genç oyuncu arasındaki ilişkinin birkaç ay önce başladığı belirtilirken, bu ilişkinin mimarı olarak anılan ve ikiliyi tanıştıran kişinin ise oyuncu Sevda Erginci olduğu iddia edildi.



Hatırlanacağı üzere Erginci, Elif Doğan ile ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisinde beraber rol almış ve dizi sorası da çok yakın arkadaş olmuşlardı. Yasak Elma dizisinin ilk iki sezonunda Alihan ve Zeynep karakterleriyle izleyici selamlayan Erginci ve Tuna, diziden ayrıldıktan sonra da arkadaşlıklarını sürdürmüşlerdi.

Yorumlar (0)