Dizi çekimine giden Wilma Elles, Malatya’ya bayıldı!

Çekimleri Malatya’da gerçekleşecek olan bir dizi için şehirde bulunan oyuncu Wilma Elles, Malatya’nın yöresel yemeklerine bayıldığını belirtti. Elles, Malatya’dan kilo alarak ayrılacağını düşündüğün belirtti.

MAGAZİN 28.02.2021, 16:07
Dizi çekimine giden Wilma Elles, Malatya’ya bayıldı!

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki,” dizisinde canlandırdığı ‘Caroline’ karakteriyle hafızalarda yer edinen Alman asıllı başarılı oyuncu Wilma Elles, dizi çekimi için Malatya’da bulunuyor. Malatya’daki yöresel yemekleri çok sevdiğini söyleyen Elles, şehirden kilo alarak ayrılacağını düşündüğünü söyledi.

“Orman Okulu” adlı projesine destek verdi

Çekimleri Malatya’da süren bir dizinin kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Wilma Elles, Malatya’ya hayran kaldığını ifade etti. Kentte özellikle yöresel yemekleri çok beğendiğini söyleyen Elles, dizi setinden kalan zamanlarında kentin tarihi ve turistlik bölgelerini de gezdiğini belirtti. Elles ayrıca, “Orman Okulu” adlı projenin yapıldığı yeri de ziyaret ederek burada yetkililerden bilgiler de aldı.

Malatya’yı çok sevdiğini söyledi

Projeye destek vereceğini belirten Elles, buradaki okul konseptin kendi eğitim sistemimle birebir aynı olduğunu ve bir insanın bilimsel değil aynı zamanda duygusal ve sanatsal olarak kendini eğitmesi gerektiğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde Levent Vadisi'ne yaptığı geziden söz eden Elles, zipline ile uçurumun üstünden uçtuklarını ve çok keyfi aldığını da belirtti. Malatya’nın insanlarını da çok sevdiğini söyleyen Elles, dizi için çok destek aldıklarını ve dizinin de çok sevileceğini umduğunu belirtti.

Yorumlar (0)