Diva'dan İrem Derici'ye: Küçük dilini söker, alırdım

Usta sanatçılar Bülent Ersoy ve Selami Şahin, geçtiğimiz akşam Maslak'taki yeni bir mekanın açılışında sahne aldı. İrem Derici'nin "Melekler" gafının hatırlatılması üzerine Ersoy, "Ben ona inanmıyorum. Zaten inansaydım küçük dilini gırtlağından söker alırdım. Kimin ne haddi! Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

MAGAZİN 03.02.2020, 12:21
Diva'dan İrem Derici'ye: Küçük dilini söker, alırdım

Geçtiğimiz akşam Bülent Ersoy ve Selami Şahin Maslak'ta bir mekanın açılışında sahneye çıktı. Usta sanatçılar sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Ersoy, "Efendim A plus arkadaşlarımız Selami Şahin şarkıları olmadan sahneye çıkmazlardı. Sayın Selami Şahin beyefendinin seçilmiş o en güzel eserleri, güfteleri, şarkıları birçok sanatçıya nasip olmuştur. Bendeniz de dahil. Burası biraz tehlikeli bir mekan. Çünkü daha ayak alışmamış ama ayak alışmamış bir mekanın kapılarına kadar tıklım tıklım olması bizim için bir şeref. 50 yıl sonra aynı başarı, aynı sevgi seli... Allah'ım, sen mahcup etme beni Ya Rabbi... Bu şekilde zaferlerle mutlu et beni Ya Rabbi..." dedi.

İhtişamlı kıyafetiyle dikkat çeken Ersoy, geçtiğimiz günlerde İrem Derici'nin yaptığı "Melekler" gafının sorulması üzerine, "Ben ona inanmıyorum. Zaten inansaydım küçük dilini gırtlağından söker alırdım. Kimin ne haddi! Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

"Allah kimseye dert, keder vermesin"
Selami Şahin'e İrem Derici'yi arayıp aramadığı sorulduğunda ise usta sanatçı, "Yoo, bende telefonu dahi yok. Bir kere görmüşlüğüm, bir kere merhabam var. Herkese sevgim sonsuz. Allah kimseye dert, keder vermesin" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Bülent Ersoy söze girerek, "Oğlan yaşamış, bitmiş. Sen kendine ne dert edeceksin? El Fatiha!" diyerek noktayı koydu.

Ne yaşanmıştı?
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi'nin 18 Ocak akşamı için ortak düzenlediği etkinlik kapsamında sahneye çıkan İrem Derici, sahnede sarf ettiği sözler sebebiyle sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

"Kalbimin Tek Sahibine" şarkısını seslendirdiği esnada, şarkının meleklerle ilgili kısmında argo kelimeler kullanan Derici'nin bu görüntüleri sosyal medyada büyük eleştiri toplamıştı.

"Şiddetle kınıyoruz"
Hızla yayılan görüntülerin ardından birçok kişi Derici'yi topa tutarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamada, "Halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözlerden dolayı şarkıcı İrem Derici'yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" ifadelerine yer verilmişti.

"Bu melekler o melekler değil!"
Aldığı tepkiler sonrası açıklama yapan Derici ise, "Bahsi geçen melekler, o melekler değil. Melek benim vokalistim ve o gün bizi çok zor durumda bıraktı. Konsere başka bir yerden geliyordu ve uçağı kaçırdığı için konserde bulunamadı. Allah'tan imdadıma yetişen biri oldu. Arada, sırada ağzından küfür kaçıran bir kadınım." demişti.

Yorumlar (0)