Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Yasak Elma kadrosunda

Diriliş Ertuğrul dizisinde Doğan Alp karakterine hayat veren ünlü oyuncu, Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu.

MAGAZİN 24.10.2019, 16:42
Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Yasak Elma kadrosunda

Cavit Çetin Güner Yasak Elma'da. Peki Cavit Çetin Güner Kimdir? Cavit Çetin Güner kaç yaşında?

Üçüncü sezona yeni oyuncularla başlayan ve her geçen gün oyuncu kadrosu daha da genişleyen Yasak Elma'ya sürpriz transfer. Son olarak Diriliş Ertuğrul'da Doğan Alp karakterine hayat veren Cavit Çetin Güner, Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu.


Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma'nın kadrosuna dahil olan Cavit Çetin Güner, Hilmi karakterini canlandıracak. Güner, 28 Ekim Pazartesi gününden itibaren dizinin kadrosunda yer almaya başlayacak.

Hilmi, Leyla’nın yani gerçek adıyla Ayşe’nin (Tuvana Türkay) eski eşi rolünde izleyiciyle buluşacak. Amacı Leyla'yı bulmak ve yaşadıkları yere geri götürmek olan Hilmi'nin tehlikeli bir karakter olacağı söyleniyor.

Peki Cavit Çetin Güner kimdir?


1986 yılında doğan Cavit Çetin Güner aslen Bursalıdır. İstanbul'da doğan ve burada yaşayan Cavit Çetin Güner'in iki kardeşi daha var.


İlk ve ortaöğrenimini İstanbul'da Şişli Hürriyet mahallesinde tamamlayan Güner, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun.


Kendisinden iki yaş büyük bir abisi ve altı yaş küçük bir kız kardeşi bulunan Güner, 2000 yılında annesini kanser nedeniyle kaybederek büyük bir acı yaşamış.


2010 yılında oyuncu Reyhan Türkü Hazer ile nikah masasına oturmuş ancak bu evlilik 2012 yılında son bulmuştur. Oyuncunun Ali Demir Güner isminde bir de oğlu var.

2014'ten itibaren Diriliş Ertuğrul dizisinde Doğan Bey karakteriyle ünlenen Güner, son olarak Altın Kelebek ödül törenine verdiği tepkiyle gündeme gelmişti.

Yorumlar (0)