Dilan Çıtak Tatlıses: Babam bir tek bana ev vermedi!

Dilan Çıtak Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'nda bütün çocuklarına ev verdiğini, yalnızca kendisine vermediğini söyledi.

MAGAZİN 24.06.2020, 10:01
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam bir tek bana ev vermedi!

Dilan Çıtak Tatlıses'e babası İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses arasında Bitez'de bulunan evlerin satışı sebebiyle yaşanan anlaşmazlığına ilişkin ne düşündüğü soruldu.

Dilan Çıtak Tatlıses, bu konuda herhangi bir yorumda bulunmak istemediğini çünkü bu olayda kimsenin tarafında olmadığını söyledi.

Evlerin satışı konusunda çok farklı bir hiyerarşinin bulunduğunu ve kendisinin o hiyerarşide yer almadığını belirten Dilan Çıtak Tatlıses, konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı. 

Dilan Çıtak Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'ten miras gibi bir beklentisinin olmadığını ifade etti.

"Bu soyadı para için istemedim"

Miras konusunda yersiz tepkiler gördüğünü aktaran Dilan Çıtak Tatlıses, babasının soyadını alma sebebinin para olduğuna dair söylentilerin çıktığını ancak bunun kesinlikle doğru olmadığını söyledi.

Dilan Çıtak Tatlıses, kendi parasını kazandığını ve "Tatlıses" soyadını para için değil maneviyat bakımından istediğini belirtti. 

"Bana ev verilmedi"

Babası İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'nda bütün çocuklarına ev verdiğini, yalnızca kendisine vermediğini aktaran Dilan Çıtak Tatlıses, kendisine neden ev verilmediğini sorgulamadığını çünkü aklının orada olmadığını kaydetti.

Yorumlar (0)