Dilan Çıtak'tan, İdo Tatlıses’in düğünü için şoke eden yorum 

“İdo’nun düğününe neden katılmadınız?” sorusu üzerine şaşırtan bir yanıt verdi. Dilan Çıtak’ın “Kayda değer şeyler konuşalım.” ifadesi, gündeme bomba gibi düştü. 

MAGAZİN 08.11.2021, 12:59 09.11.2021, 08:59
Dilan Çıtak'tan, İdo Tatlıses’in düğünü için şoke eden yorum 

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun zaman sonra magazin tarafından görüntülendi. Bir konserde görüntülenen Dilan Çıtak ile kısa röportaj yapmak isteyen basın mensuplarının ilk sorusu, herkesin merak ettiği, “İdo Tatlıses’in düğününe neden katılmadığı” sorusu oldu. 



Melek Zübeyde dışında kimse düğüne katılmadı 

2020’de olması planlanan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin düğünü, Ekim 2021’de büyüleyici bir konseptle gerçekleşmişti. Yasemin ve İdo Tatlıses’in düğününe, İbrahim Tatlıses’in kızı Melek Zübeyde dışında kimse katılmadı. Dilan Çıtak, Ahmet Tatlı ve Elif Ada’nın düğüne neden katılmadığı uzun süredir merak konusuydu. 

Babası İbrahim Tatlıses ile aralarındaki buzları eriten ve bir dönem de kardeşi İdo Tatlıses ile yakın olan Dilan Çıtak, geçtiğimiz ay bu konuyla ilgili yorum yapmamıştı. Son röportajında verdiği yanıt ise magazin dünyasına bomba gibi düştü. 



“Kayda değer şeyler konuşalım” 

Çıtak, bu soru karşısında basın mensuplarına, “Kayda değer şeyler konuşalım.” şeklinde yanıt verdi.  

İkilinin yeniden küstüğü iddiası yayılırken bu küsmenin ise pandeminin ilk günlerinde olduğu ortaya çıktı. İdo Tatlıses’in, pandeminin ilk dönemlerinde koronaya yakalanan Dilan Çıtak’ı arayıp sormadığı ve ikilinin bu sebeple aralarının açıldığı belirtildi. Dilan Çıtak hastalığı döneminde kendisini ağabeyi Ahmet Tatlı ve babası İbrahim Tatlıses dışında kimsenin aramadığını belirtmişti. 

Yorumlar (0)