“Dikkat Fiko 2 yaşına giriyor!”: Hazal Kaya-Ali Atay çiftinin oğlu 2 yaşında 

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın oğlu Fikret Ali, 2 yaşına girdi. Hazal Kaya’nın paylaştığı mutlu aile fotoğrafları binlerce beğeni aldı. 

MAGAZİN 19.11.2021, 08:48 19.11.2021, 16:28
“Dikkat Fiko 2 yaşına giriyor!”: Hazal Kaya-Ali Atay çiftinin oğlu 2 yaşında 

Kendisi gibi oyuncu olay Ali Atay ile uzun seneler boyunca kameralardan uzak, romantik ve mutlu bir ilişki yaşayan ve sonrasında evlenen Hazal Kaya, en mutlu anını Instagram hesabından paylaştı. 2019 senesinde oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Kaya, oğlunun 2’nci yaş partisini “kalbim” notuyla paylaştı. 



Doğum gününde çekilen ve mutlulukları gözlerinden okunan Atay Ailesi’nden Hazal Kaya, “Dikkat Fiko 2 yaşına giriyor! İyi ki doğdun kalbim” açıklamasıyla paylaşımda bulundu. Doğum günü partisine ait fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Fikret Ali için güzel dileklerde bulunanlar, Hazal Kaya’nın güzelliğini övmekten de geri durmadı. 



Uzun zaman sonra setlere döndü 

Evliliğinin ardından setlere uzun süre ara veren Hazal Kaya, özel bir televizyon programında yayınlanan “Misafir” dizisiyle ekranlara dönmüştü. İmaj değişikliğine gittiği gözlemlenen oyuncunun yeni hali de hayranları tarafından büyük beğeni toplamıştı. 





Yorumlar (0)