Deniz Çakır: Şiddete maruz kaldım

Deniz Çakır, meslek hayatında şiddete maruz kaldığını söyledi. Birçok kez aynı şahsın kendisine psikolojik şiddet uyguladığını dile getiren oyuncu, “Şimdi olsa ifşa ederdim.” dedi.

MAGAZİN 16.05.2021, 01:15
Deniz Çakır: Şiddete maruz kaldım

Deniz Çakır, mesleğinde şiddete maruz kaldığını söyledi.

Bir dijital yayın organında yayımlanan programa konuk olan güzel oyuncu, "Sözlü, fiziksel ya da psikolojik olarak tacize uğradınız mı?" sualine, şu şekilde cevap verdi:

"Çok saygın bir şahıs tarafından..."

“Bu ülkede yaşadığı halde, bu soruya 'hayır' cevabını verecek birini tanımıyorum. Psikolojik şiddete sahnede çok kez uğradım. Şimdi olsa ifşa ederdim ama o dönem etmediğim için şu an pişmanım. İş yürüsün diye, tiyatroya zarar gelmesin diye sustum. Popüler olduğumdan, kadın olduğumdan dolayı sahnedeyken pek çok kez aynı şahıs tarafından psikolojik şiddete maruz kaldım. Neredeyse işimden soğutacak seviyede diyebilirim. Maalesef çok saygın bir şahıs tarafından."

"Hiçbir partiye yakın hissetmiyorum"

Başarılı oyuncu, “Siyasete girmeyi düşünür müsünüz?” sorusunu ise şöyle cevapladı:

“An itibarıyla girmem fakat çok uzak olduğum bir şey de değil. Bir şekilde bu ülke için bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. Beni buna inandıracak bir parti olursa tabii ki katılabilirim. Şu anda hiçbir siyasi partiye yakınlık hissetmiyorum."

"Kadın siyasetçileri çok erkeksi buluyorum"

Kadın politikacıları çok erkeksi bulduğunu ifade eden başarılı oyuncu, “Kadın spor sunucularından dayatılan bu çok makyaj ve kırmızı ruj, siyasetçi kadınlarda tam aksi. Çok erkeksiler, kadınlıkları unutmuş durumdalar. Kırmızı ruj orada da kullanılabilmeli. Adeta bir şablon gibiler, birbirlerinin kopyası gibiler." sözlerini sarf etti.

Yorumlar (0)