Deniz Bulutsuz çıplak ayakla kaçmış!

Ozan Güven'in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddia edilen geceye ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Genç kadının söz konusu gece çıplak ayakla sokakta yürüdüğü tespit edildi. 

MAGAZİN 16.07.2020, 10:15 16.07.2020, 13:51
Deniz Bulutsuz çıplak ayakla kaçmış!

Deniz Bulutsuz, 13 Haziran gecesi arkadaş ortamında bulundukları sırada erkek arkadaşı Ozan Güven'in küfür ettiğini, eve gittikleri zaman bu konuda hissettiği kırgınlığı dile getirdiğini söylemişti. Sosyal medya uzmanı olan genç kadın, Ozan Güven tarafından ağır fiziksel şiddet uygulandığını, elinden telefonunun alındığını ve evden ayrılmasına müsaade edilmediğini iddia etmişti.

Ünlü oyuncu ise söz konusu gece Deniz Bulutsuz'dan ayrılmaya çalıştığını ancak genç kadının kendisini "kariyerini bitirmek" konusunda tehdit ettiğini, hatta daha asıl fiziksel şiddet uygulayan tarafın Deniz Bulutsuz olduğunu belirtmiş, hastaneden çeşitli fotoğraflar paylaşmıştı. 

Görüntüler ortaya çıktı

Deniz Bulutsuz-Ozan Güven davasına ilişkin kritik bir gelişme yaşandı.

Ünlü oyuncunun evinin yakınlarında yer alan bir yerin güvenlik kamerası görüntülerine bakıldı.

Söz konusu görüntülerde, Deniz Bulutsuz'un saat 03:38'de çıplak ayakla 3-4 metre yürüdüğü ve Levent Caddesi istikametine gittiği fark edildi.

Saat 03.40'ta ise Ozan Güven'in şoförü olan Hasan D. görüldü. 

Deniz Bulutsuz'un ifadesinde bahsettiği benzin istasyonunun kamera görüntüleri de incelendi. Ozan Güven'in şoförü Hasan D.'ye ait bir aracın benzin istasyonuna girdiği görüldü, fakat o esnada genç kadının orada olup olmadığı tespit edilemedi. 

Genç kadın, verdiği ifadede, o gece şoförün kendisini önce benzin istasyonuna, ardından arkadaşının evine götürdüğünü söylemişti.

Öte yandan, Ozan Güven'in 3 sene 8 aydan 13,5 seneye kadar hapis cezasına çarptırılması istenmişti. 

Yorumlar (0)