Demet'ten Kerimcan'a gönderme

Geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz, uzun zamandır arasının açık olduğu Demet Akalın'a kıyafet seçimleri üzerinden gönderme yapmıştı. Demet Akalın'ın paylaştığı şarkı "Kerimcan'a gönderme mi?" yorumlarına sebep oldu.

MAGAZİN 08.11.2019, 12:28
Demet'ten Kerimcan'a gönderme

Uzun zamandır yakın arkadaşı Demet Akalın'la görüşmeyen Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda Akalın'ın kıyafet seçimlerine gönderme yaptı. Kerimcan Durmaz'ın bu göndermesine Demet Akalın'dan cevap gecikmedi.

35 bin TL'lik eşofman göndermesi

Uzun zamandır üniversite eğitimi için yurt dışında olan ve Instagram hesabını eskisi kadar aktif kullanmayan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Instagram'a hızlı bir dönüş yaptı. 

Durmaz, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla, bir dönem aralarından su sızmayan yakın dostu şarkıcı Demet Akalın'a gönderme yaptı. Demet Akalın'ın 2018 yılındaki albüm kapağındaki fotoğrafta giydiği ünlü bir markanın 35 bin TL'lik eşofman takımını paylaşan Durmaz,"Öğğ! Bunu giyen de ne bileyim yani!" dedi.

Demet Akalın'dan cevap gecikmedi
Kısa sürede paylaşımıyla gündeme oturan Kerimcan Durmaz'a Demet Akalın'dan göndermeli cevap gecikmedi. Akalın, Ben Fero'nun şarkısı "Arkadaş"tan bir bölümü "Çok açılma yavaş... G.t olana yok dost ya da arkadaş."yazarak paylaştı.

Akalın'ın bu paylaşımını görenler, "Kerimcan'a gönderme mi yapıyor?" şeklinde yorumlarda bulundu.

Yorumlar (0)