Demet Şener: Estetiğe ihtiyaç duydum

Eski fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan eski model Demet Şener, takipçisinin estetik yorumuna sessiz kalmadı.

MAGAZİN 08.07.2022, 17:04 12.07.2022, 08:57
Demet Şener: Estetiğe ihtiyaç duydum

İş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener, bir yandan Bodrum’da tatil yaparken bir yandan da keyifli anlarını ve eski fotoğraflarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor.


"Yaş 19, bir dergi çekiminden kare"

Demet Şener, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı üzerinden eski bir fotoğrafını paylaştı. Seneler önce objektife verdiği pozunu paylaşan Şener, siyah-beyaz fotoğrafına, "İncecik alınmış kaşlar, o zamanlar da modaydı... Kısa saçım ve benim ile bütünleşmiş dikenli tel dövmem... (Dövmeyi 2001 senesinde sildirdim) Gençlik işte, o zaman hiç düşünmeden hesaplanmadan yapılan şeyler... Gerçi bu dövme kalsa da olurdu. Şimdilerde yine aklımda bazı deli fikirler... Bu eski dövmenin yerine şimdi daha da büyük bir dövme yaptırmak mesela... Yaş sanırım, 19-20…Bir dergi çekiminden bu kare. Gençlik güzel ama ben bu yaşlarımı daha da çok sevdim. Ne istediğimi bilen, kendini tam anlamı ile çözmüş, olgun bir kadın... Şimdi nerde ise bu yaşta bir kızım ve ondan biraz daha küçük bir de oğlum var. Onlar benim bu hayattaki en büyük şansım... Çok şükür."

"Estetiğe gerek yoktu!"

Bir sosyal medya kullanıcısı, Demet Şener’in paylaştığı bu fotoğrafın altına; "Seneler önce siz güzellik yarışmasını kazandığınızda biz, 'Allah ne de güzel bir kadın yaratmış' demiştik. Bence estetiğe hiç ama hiç gerek yoktu" yorumu yaptı.

"Ben gerek duymuşum ki yaptırmışım"

Takipçisinin bu sözlerine karşı kayıtsız kalmayan Demet Şener; "Ben demek ki gerek duymuşum ki yaptırmışım. Bu arada bu tarz bazı medikal estetik dokunuşlar ihtiyaç değil daha çok tercihtir" cevabını verdi.

Yorumlar (0)