Demet Özdemir, teknedeki pozuyla herkesi şaşırttı!

Oyunculuğu ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Demet Özdemir, sosyal medya hesabında yazı hatırlatan bir paylaşım yaptı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rolüyle mest eden Özdemir, teknedeki yazdan kalma pozunu hikaye bölümünden paylaştı.

MAGAZİN 30.03.2021, 11:08 31.03.2021, 09:47
Demet Özdemir, teknedeki pozuyla herkesi şaşırttı!

Şu sıralar başrolünde yer aldığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve dizide Zeynep rolünü canlandıran Demet Özdemr, yaz aylarının sıcak anlarını anımsatan bir paylaşıma imza attı. Şu sıralar şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile olan ilişkisiyle gündemde olan Demet Özdemir, teknede çektirdiği pozu sosyal medya hesabının hikaye bölümünde paylaştı.

Yazı anımsattı

Hesabında neredeyse 13 milyona yakın takipçisi bulunan Demet Özdemir, yaptığı bir çok paylaşımda gündeme geliyor. İlgi odağı olmayı sürdüren Özdemir, rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde de güzel paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Yaptığı son paylaşımla yazı hatırlatan Özdemir, takipçilerine “Şimdi Mehdi, Barış ve Oğuzhan Koç düşünsün!" yorumunu yaptırdı.



Geçtiğimiz yaz ayında uzun bir tatil yapan ve teknede keyif yapan Özdemir, paylaşımlarıyla ilgi odağı haline gelmişti. Rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de ikinci sezonda da ilgiyle izlenen Özdemir, başrolleri İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk ile paylaşıyor. Son olarak Erkan Petekkaya’nın konuk olacağı dizide, başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol da birkaç bölüm sonra diziye veda edecek.

Yorumlar (0)