Demet Evgar kuafördeyken hastanelik oldu!

Şu sıralar ‘Alev Alev’ dizisindeki performansıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu Demet Evgar, Nişantaşı’nda bir kuafördeydi. Kuaförde bir anda rahatsızlanan Evgar, çalışanlar tarafından hastaneye götürüldü. Böbrek taşı olduğu belirlenen Evgar’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

MAGAZİN 28.03.2021, 17:41 29.03.2021, 13:18
Demet Evgar kuafördeyken hastanelik oldu!

Canlandırdığı karakterlerle izleyicileri mest eden başarılı oyuncu Demet Evgar, neye uğradığını şaşırdı. Şu aralar ‘Alev Alev’ dizisinde canlandırdığı Cemre karakteriyle adından söz ettiren sevilen oyuncu, İstanbul Nişantaşı’nda bir kuaföre gitti.  Saçlarına bakım yaptıran başarılı oyuncu, kuafördeyken bir anda sancılandı.

Böbrek taşı olduğu ortaya çıktı

Aniden bir rahatsızlık geçiren ve o anlarda kuafördeki herkesi korkutan Demet Evgar, kuaförde çalışanlar tarafından hastaneye götürüldü. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Evgar’ın böbrek taşı olduğu ortaya çıktı. Hastanede doktorlar ve hemşirelere tarafından küçük bir müdahale yapılan Evgar, kendini iyi hissedince dinlenmek üzere evinin yolunu tuttu.

Son olarak Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı!

Son olarak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için paylaşım yapan Demet Evgar, herkesin tiyatro gününü kutlamıştı. Son olarak ’39 Basamak’ ve ‘Hedda Gabler’ oyunlarında rol alan Evgar, son olarak ‘Aile Arasında’, ‘Sofra Sırları’ ve ‘Topal Şükran'ın Maceraları’ gibi filmlerdeki rolleriyle izleyicilerle buluşmuştu.

Yorumlar (0)